onsdag 29 augusti 2018

Batterilåda med säkring

Batterilåda med säkring

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Attwood Power box batterilåda inkl. Batterinivåindikator med testknapp.


Kraftig syrafast låda. Dubbla 12-volts uttag med inbyggda säkringar. Monteringsband ingår. Med bärhandtag och fastsättningsrem. Plus- och minuspol med vingmuttrar för snabb koppling.


Minn Kota trolling motor power center - batterilåda med indikator för batteristatus. Idealisk till mindre båtar som inte har batteri fast installerat. Snabb batterianslutning på utsidan samt två stycken 12V cigg uttag. Uttag för cig-kontakt och USB i locket. Mått LxBxH: 4x 2x 3mm.


Utvändiga poler med vingmutter för strömkrävande förbrukare (säkring 30A). Inbyggd Amp automatsäkring. Blir litet betänksam när du (Endzone) säger en batteribox, en säkring och så vidare i singular. Vanligtvis pratar man numera om batteribanker med hopkopplade batterier av den typ som ryms i en sådan box.


Detta även utan elmotordrift. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris uterum. Utrustad med bärhandtag i locket. Please read the notes for applicants overleaf before completing this form.


Batterilåda med säkring

Levereras med st 15A och st 60A säkringar. Här finns precis allt du kan behöva till din elmotor. Säkra både batteri och elmotor med en batterilåda från minn.


Laddningen sker med 2volt och ombordladdaren, eller så laddas batterierna i bodelen av bilens generator när motorn är igång. Det fungerar okej på husbilar men knappt alls på husvagnar. Därför behöver man koppla upp sig mot el oftare med bil och vagn än med husbil.


Batterilåda med säkring

Vi har ett brett sortiment från kända varumärken. Alltid billig och snabb leverans - max 1-dagar. Skyddar batteri och förhindrar att batterisyra läcker ut i båten. Olika storlekar, den största har en invändig flyttbar skiljevägg, som kan ge ett extra förvaringsutrymme.


Måtten är invändiga och avser boxens botten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...