fredag 10 augusti 2018

Bygga portabelt ekolod

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris släpvagnar. Hitta rätt produkt till rätt pris. Rätt produkt till rätt pris. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. I det här klippet visar jag hur jag gjort mitt Lowrance Hook-portabelt. Kanske kan det hjälpa någon som funderat på hur de skall kunna bygga ett eget porta. I den här filmen visar jag hur jag byggt ett portabelt ekolod av min Lowrance Hook-4. In this movie I show how I have made my Lowrance Hook-portable!


Bygga portabelt ekolod Hur man får bort störningar på ekolodet. Jag har båda loden kopplade till samma batteri och kablarna ligger nära varandra, men eftersom. Tänkte skulle utforska lite mer i den sjön jag fiskar i, men är lite små rädd för grunden. Så funderar på portabelt ekolod om man glider fram på så låg fart som möjlight hinner det läsa av?


Bygga portabelt ekolod

Och vart köper man dessa till bra pris. Helst vara så lätt att använda. Djup som mest intressant. Då kan ett portabelt ekolod vara att föredra.


Det finns många varianter att välja mellan, och det är mycket att tänka på för att hitta rätt tillbehör för att få allt att fungera smidigt. Vi har sammanställt en köpguide för att du ska hitta rätt ekolod till vinterfisket. Lättanvänt ekolod med alla nödvändiga finesser. Hjälper dig att lokalisera de bästa fiskeplatserna i hav och sjö.


Givare med sugpropp för att enkelt fästa i aktern. Visar djup i meter eller feet. Sonarlägen: 2KHz, 20° vinkel. F ör att använda ekolodet framgångsrikt krävs två saker. Du måste kunna ställa in bilden och du måste kunna tyda den.


De flesta av oss kör nog omkring med autoläget påkopplat och i myriaden av information som fyller skärmen – som störningar, luftbubblor, plankton, temperaturskikt, flytande växtdelar – är nog djupangivelsen det enda vi kan svära på med säkerhet. Ekolodet som följer med i detta pimpelset är ett Garmin Striker Plus 5cv, där den vanliga givaren har ersatts med en givare för isfiske. Gratis att använda! Jag har ett Lowrance Elite-ekolod och har haft en sorts portabel pinne med en tving som dock inte sitter så bra när man kör lite fortare och letar gös. Innan gjorde jag en draglossare som fungerar bra och tänkte man borde kunna göra ett eget fäste för givaren också.


Detta skall vara stabilt och portabelt. Portabelt givarfäste är praktiskt när man vill göra sitt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp. Det fi nns två typer, en med ett Minn Kota riggrörsfäste som bas för montering på akterspegeln och en med RAM mounts montering. Man når ställen som man tidigare inte kunnat nå, och viktigaste av allt: Det är portabelt och man kan göra det från land.


Björn berättar att man ställer in djupet med ett par enkla knapptryckningar för att hela skärmen ska fyllas av området mellan yta och botten. Med autoläget väljer lodet djupskala och då kan det vara 0-meter på skalan när djupet på platsen är fem meter, vilket skapar en onödigt liten bild över det aktuella området. Låga priser Fri Frakt över 499:- Snabba leveranser Nöjda kunder. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig som letar efter en bra lösning till ett portabelt ekolod , om inte annat kanske du fick lite idéer och inspiration.


Det ger en kraftfull, stabil trådlös anslutning och den bästa kasträckvidden av alla kastbara fisksökare ( Deeper fungerar som en WiFi-hotspot – du behöver inget internet eller mobil nätverksanslutning). Behöver ett portabelt bord att fälla upp i trädgården, om man åker o hjälper nån, och även extra yta i snickarrummet intill min ofta belamrade Sjöbergs etc. Vill inte spendera MFT-pengar alltså.


För montering på akterspegel eller reling. Portabelt fäste ekolodsgivare Humminbird portabelt fäste till alla akterspegelsgivare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...