torsdag 2 augusti 2018

Dieselvärmare husvagn

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris. Dags att köpa tillbehör eller behöver du reservdelar till husbilen? Hos oss hittar du allt från farthållare, backkameror, kupémattor och isolermattor till praktisk förvaring, väderskyd husbilsöverdrag och innerskärmar.


Dieselvärmare husvagn

Dieselvärmaren Webasto Dual Top värmer både fordonet samt bruksvattnet. Med en Webasto Dual Top behöver du endast en bränslekälla då Webasto Dual Top drivs av fordonets dieseltank (RHA-1och RHA-1har även elektroniskt värmeelement). Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Jag har tittat på en husbil mindre modell (Bürstner 570G). Den har dieselvärmare för bodelen. Det verkar ju jättefiffigt. Sparar gas, vilket ju vid utlandsresor måste vara jättebra då det är så struligt med olika typer av gas och flaskor.


Dieselvärmare husvagn

Värmelösningar för husbilar och husvagnar Webasto är marknadsledande när det gäller diesel uppvärmning för alla slags fordon. Kvalitet, driftsäkerhet och prestanda baserad på avancerade standardiserade tester har alltid haft högsta prioritet hos oss. Det finns undantag men dieselvärmare är inte kända för att hålla i evigheter,det räcker med en googling på det.


Det är ett alternativ till gasolvärmen. I vanliga fall brukar jag vara modig och beställa saker från Kina, men denna gången fegade jag och köpte från containerrally. Den beställdes i september för avhämtning i butiken i Hörby, sen dröjde det två månader (!) tills den anlände.


I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta. Kupevärmare du letar efter att köpa så finns de här Kupevärmare Calix En Webasto parkeringsvärmare är ett i bilen fast installerat värmesystem som drivs av bilens eget bränslesystem och batteri. Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom bilens eget värme- och ventilationssystem.


Du sätter helt enkelt igång värmaren genom att ställa in tiduret på önskad starttid. Vill du ha det extra bekvämt finns möjligheter att starta värmaren med fjärrkontroll eller en vanlig telefon. Efter att värmaren gått igång sköts uppvärmningen helt automatiskt under hela drifttiden.


Värmaren växlarmellan fulleffekt, deleffekt och frånslag beroende på värmebehovet. Bilens eget värme- och ventilationssystem aktiveras när temperaturen i bilens kylvattensystem uppnår 30°C. Det förblir aktiverat under värmarens hela drifttid både när bilkupén värms upp vintertid och när bilkupén ventileras ut sommartid. Med en förvärmd motor minskar utsläppen av kolväten och partiklar då bilens avgasrening börjar fungera tidigare. Utsläppet från en enda kallstart motsvarar cirka km körning i jämn hastighet med en varm motor.


Tyska bilistorganisationen ADAC har nyligen gjort en test på parkeringsvärmare från Webasto. Testet visar att en bensinmotor släpperut cirka procent mindre kolväten och kväveoxid redan efter minuters värmardrift. Att varmstarta motorn minskar motorslitaget kraftigt.


Dieselvärmare husvagn

Dessutom halveras även koloxidutsläppet. Det gäller faktiskt även sommartid eftersom alla starter med en motortemperatur under den normala driftstemperaturen är att betrakta som en kallstart. Diagrammet på nästa sida är resultatet av ett test gjort av TÜV och visar tydligt att du även sommartid ska använda din Webastovärmare!


En bränsledriven parkeringsvärmare skall monteras av en verkstad. Du hittar en Autoexperten bilverkstad nära dig här. De hjälper dig gärna med din parkeringsvärmare.


Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd. Dieselkaminer från Wallas för stugan - två olika storlekar. Alde International Systems AB är ett världsledande företag som utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem för husvagn och husbil. Se produkterna här!


Ni träffar oss på några av de ledande mässorna i världen eller varför inte i samband med en vistelse i något av alla fina fritidsfordon på marknaden. Eberspächer Kalori: Behagligt klimat i arbets- och specialfordon Eberspächer Kalori, det yngsta dotterbolaget inom Eberspächer-gruppen, utvecklar och tillverkar AC- och ventilationssystem för specialfordon m. Vi använder våran dieselvärmare varje morgon på vintern, dock inte när det är plusgrader. En högre åtgång på diesel får man ju räkna med jämfört med sommarhalvåret.


Ca: dl extra per mil drar bilen vintertid vid flitigt användande av värmaren när man räknat ut snittförbrukningen mellan tankningarna, värmarens dieselåtgång syns ju inte på färddatorn, men det är det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...