torsdag 30 augusti 2018

Nytt batteri till elcykel

Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till lägre pris hos oss! Välkommen in till hela familjens varuhus.


Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Rammonterad Lämplig för elcyklar upp till 500W och kan i princip användas på alla elektriska cyklar, oavsett batterityp, så länge det också är på 36V. Köp elcykel batterier hos oss på ElCykelvaruhuset. Vi är störst i Sverige på batterier till elcyklar och erbjuder alltid prisgaranti.


Har ditt gamla batteri tagit slut? Vi har nya batterier till våra elcyklar som ger kraft till många mil på vägarna. Batterier till elcykel hos Biltema! Vi erbjuder service av batterier till elcyklar.


Har du ett batteri till din elcykel som har tröttnat kan vi byta ut cellerna i det så att det blir som nytt. Köpa ett nytt batteri till elcykeln. Det är därför viktigt att du kontrollerar med säljaren av elcykeln att du kan köpa ett nytt batteri om 4-år. Vad ett nytt batteri kostar är en vanlig fråga, tyvärr finns det inget solklart svar eftersom det varierar. Paketet jag då valde att köpa var ett BBSfrån GBK med ett tillhörande volts AH batteri.


För batteriladdare så gäller det att om spänningen (tex 36V) och kontakten stämmer så är det troligt att laddaren kommer att fungera. Kontakta oss gärna om ni har några frågor. Vi säljer endast batteriladdare för litiumjon batterier. I dagsläget fokuserar vi främst på att reparera batterier av olika slag då efterfrågan på detta vuxit sig större under senare år. Vi reparerar samt byter ut innehållet i alla typer av bly- och litiumbatterier så att ditt batteri håller i upp till år till.


Nytt batteri till elcykel

Spar penge med en renovering eller reparation. Vi kan bygga det mesta, allt från enkla V till kraftiga V med hög kapacitet. Elcyklar - 1dagars Öppet köp! Vi kan utforma batteripaketet så att det passar din cykel, antingen genom att ersätta befintliga celler eller montera i ett nytt skal.


Till kassan Mina sidor Logga in. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Om man dessutom använder de medföljande kontakten och kontaktadaptern kan man få batteriet att passa till andra elcyklar med liknande batterilösning.


Nytt batteri till elcykel

Strömuttaget är i botten. Skenan på bilden ingår ej. Vi ger två års garanti på våra batterier och laddare. De flesta batterier går att fixa, hittar du inte ditt batteri här så går det bra att kontakta mig för mer info. Om du inte är en vintercyklist, så går det bra att förvara ditt batteri hemma.


Se bara till att förvara det i rumstemperatur och inte i för fuktig miljö. Det är rekommenderat att underhållsladda batteriet upp till ca , varannan månad så mår cellerna bra. Det fixar du med två gem och ett fulladdat batteri. Ställ först båda batterierna på det ena gemet.


Nytt batteri till elcykel

Sedan sätter du det andra ovanpå så att de är parallellkopplade i fyra-fem sekunder. Sätt sedan batteriet som ska laddas i laddaren, och den börjar ladda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...