torsdag 6 september 2018

Batteri biltema kvalitet

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Brett sortiment av olika batterier. Delbetala i upp till månader. BATTERI SMF 12V 62AH CCA 540EN. Lägg till i shoppinglistan.


Global och OK presterade identiskt, antagligen för att Global tillverkar OKs bilbatterier. Här hittar du de flesta typer av batterier , både alkaliska och litium. Allt från standard batterier till specialbatterier och uppladdningsbara batterier.

Konsumentkontakt: biltema. Inköpspris (kronor) 799. Produktinformation: Specificerad kapacitet (Ah) 62. Kallstartström CCA (A) 600. Batterier som passar till olika fritidsändamål som båt, husvagn, husbil, snöslungor, åkgräsklippare m. Ta för vana att kontrollera batteriet så att det är i god kondition.


Vi har prisvärt sortiment av startbatterier till bil, lastbil och traktorer samt fritidsbatterier till t. Så här skriver Biltema om dessa batterier: Kraftfullt, driftsäkert och underhållsfritt batteri, mycket lämpligt i samband med omfattande och energikrävande elutrustning. Biltema och Global minskar en hel del medan de bästa batterierna ligger kvar eller till och med ökar efter tre urladdningar. De batterier som minskar mycket i kapacitet kommer inte att hålla lika länge.


Kapacitetsförlusten påverkar inte bara energimängden i batteriet utan på sikt batteriets totala prestanda, säger Viktor Ekermo. I testet har vi jämfört batteriernas livslängd vid olika typer av energiförbrukning: 1. Låg energiförbrukning motsvarande till exempel en radio, en klocka eller en tv-kontroll. Ikeas batteri får omdömet ”bra kapacitet och mycket för pengarna”. Biltemas batterier är också relativt billiga, de kostar 3kr för st batterier.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Ja biltema är nära ifrån mig, känndes lite dyrt för 4kr för ett biltema batteri. Men det är väl bra mycket billigare än ett märkes batteri antar jag. Såg att mekonomen hade batterier från 3- 5kr för och amp (har inte mätt vilken storlek jag har) Så dom var ju t. Dom är inte bäst eller bra i alla kategorier,men står sig bra i jämförelse mot dyrare kvalitetsbatterier. Under ett dyrt batteris livslängd så har du råd att köpa två biltema. Batterierna Cotech Power får även dessa testets högsta betyg.


Men valet är ju naturligtvis ditt. Det blir tungt att trampa runt med. Vad är förvirrande, Biltema anser att deras AGM batteri av modell XX är ett startbatteri medan Harald Nyborg anser att deras AGM är ett fritidsbatteri! Två olika batterier med gjorda med samma teknik AGM. Det är bara dom som vet vad just deras batteri är avsett för, ingen annan.


Allt Biltema kränger är inte skit, och hade du tänkt köpa laddaren för vanligt svensson-bruk så kan jag tänka mig att Biltemas laddare gör sitt jobb galant. Du skriver däremot att du tänkt ladda batterierna samtidigt som du spelar musiken, och om du tänkt ha det på så vis under längre tider så vill jag ju gärna intala mig själv att CTEK är några steg före i livslängd och. Batteriet verkar vara samma i Biltema , Lifebike och Marvil.


Verkar vara så att batteriet är ett 8cells batteri som ska ge 26V obelastat och inte V som hennes. Det finns i alla fall minst st firmor som renoverar batteripack till bl a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...