tisdag 4 september 2018

Burris belyst kikarsikte

Du hittar kikarsikten hos Widforss. Tre modeller kommer, en drevjaktsmodell 1-4x2 ett allroundsikte 5-6xoch ett sikte för vakjakt och längre håll i 3-12x56. Du får avståndet i meter och en indikation i det belysta riktmedlet på hur mycket du måste hålla upp på detta avstånd med just ditt val av ammunition. Ett sikte för vakjakt och längre håll 3-12×56.


Hos Karlssons Jakt i Enköping kan du köpa kikarsikten för jakt. Synfältet i min är riktigt bra,upplever det som lite bättre än vad det är i min Leupold vari-x III 5-10x50.

Stort sortiment och kunskap kring kikarsikten. Ring oss för experthjälp! Hos XXL hittar du ett stort sortiment av kikarsikten till låga priser. Klart är att riktmedlet inte försvinner om den är belyst.


Varje gång du jagar finns det några saker du kan räkna med. Och så klart ditt Fullfield IV- kikarsikte. Det finns inga produktrecensioner än.


Riktmedlet var typ Meoptas 4c nu när jag tänker efter. Det riktmedlet har inte jag hittat på nätet när jag letade sikte.

Ett pass i skogen utan kikarsikte är inget pass. En lyckad investering i ett kikarsikte av kvalité är att rekommendera för dig när du vill se något som rör sig långt bort. Vi på Astro Sweden har expertkunskap i området vilket betyder att du får inte bara ett kikarsikte när du handlar av oss utan du får också med dig vår kunskap som vi förmedlar pedagogiskt till dig. Här hittar du kikarsikten från nybörjarnivå till den erfarna jägaren. Burris FullField IV.


Kikarsikte för älgjakt. Då testar vi och ser vad som tänder med olika jaktgevär för älgjakt. Litet nätt belyst kikarsikte med klös i skärpan! TOLEDO 4xkompakt litet kikarsikte 69SEK. Med tanke på att Sako engagerar sig torde betyda att att kvaliten är OK.


Här ser du vårt sortiment av begagnad optik som vi har i lager just nu. Begagnade kikarsikten kan vara ett bra alternativ för dig som är ny inom jakt och vapen. Eller ett bra alternativ för dig som vill ha ett bra sikte till rätt peng.


Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. BURRIS RINGMOUNTS TILL TIKKA. Zeiss Victory Vär ett kikarsikte i absolut toppklass för den kräsne jägaren. Här har du ett kikarsikte med bildkvalitet utan motstycke och en ljustransmission på hela. Detta är verkligen ett pålitligt sikte som kommer från en väldigt betrodd tillverkare.


Vinnare i budgetklassen blev Vortex Strike Eagle 1-8xBelyst AR-BDC det är ett väldigt prisvärt kikarsikte med många användningsområden.

Att välja rätt kikarsikte till sin studsare är för många en svår konst. En del av begreppen används också som säljargument på ett mer eller mindre bra sätt, något som ytterligare skymmer sikten för den som står i begrepp att välja. Visar produkt utav 75.


Leverantör: Carl Zeiss AB. Förstoring: 8–x. Tubdiameter: mm. Justeromfång max höjd: m. En ny generation av kikarsikten från Meopta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...