måndag 3 september 2018

Elspiral janfire flexa

Säkring keramisk supersnabb 6. Lägg till i varukorgen Mer. Janfire Rosterplåt. Hoppas ni kan se den. Jag har ett stort problem med att den matar och matar och matar, till sist är det fullt ända upp till doseringsskruven och allt blir packat till en stor klump och till sist går kedjan sönder.


Gör att lågan faller ca grader (Rakt frammåt) i riktning istället för standardöppning ca grader.

Lämplig till många olika pannor såsom tex. Manöverpanelen Funktionsbeskrivning av styrenheten med ljussignalernas betydelse och brännarstatus OBS! Arbete med elektriska delar av anläggningen får endast utföras efter att huvudsäkringen har frånkopplats och endast av fackpersonal. Elspiralen är den del som tänder pelletsen.


Det följer med en bruksanvisning för hur man byter den. Förbrukningsvaror omfattas ej av garantin. Räcker i de allra flesta fall. Värmesystemet kommer att mon.

Har en janfire flex a som löser på flamvakt. Jag har sotat rökröret tätat en spricka i röret från pannan till skorsten och fick i gång den ett tag. Efter sista sotningen i brännaren och pannan löste flamvakten ut igen. Sen des får jag inte igång den.


Kör man en snabbstart so verka den tänder bra men slocknar efter ett tag igen. Effektiv automatisk rengöring av brännkopp. Lättanvänd reglerpanel. Pelletsbrännaren är hjärtat i ditt pelletsvärmesystem.


Hållare Microbrytare Flex. Internmotor flex med kontakt. Denna elspiral är svensktillverkad av Backer. Det ingår även en säkring på 6. Den har stannat och elspiralen har slutat fungera. Skicka ett mail och berätta vad du har för problem!


Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha.

Jag mätte fläktspänningen i uppstartsfasen. Kört vid dessa tillfällen på läge 2. Annars i dagsläget läge och ej haft larm då. Brännaren är inköpt begagnad nyligen och i samband med det ny elbox, ny elspiral , nytt lager internskruv bl. Bild Brännardel (kopp) Flex-A Även kallad skelett Artnr. JANFIRE original reservdelar.


Drifteffekt 1 och kW. Automatisk tändning. Det skulle kunna man ju kunna göra. Manuell inställning av pelletsmatning och luft. CO-utsläpp och minimala stofthalter.


Flex-a är marknadens mest sålda brännare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...