fredag 14 september 2018

Havsfiskerullar test

Havsfiskerullar test

Geld verdienen von Zuhause aus mit Produkttests, Webseiten-Tests und App-Tests. Jetzt kostenfrei anmelden! Geprüft von Verbraucherschutz. Vänstervevad havsfiskerulle. Millionaire CT SV – Daiwa.


Smarta utvecklare av fiskerullar designar sina rullar så de är både vänster- och högervevade. Rullar som går att anpassa efter dina önskemål är dock inte alltid lätta att hitta och ibland finns det ett överskott av högervevade rullar på marknaden. En havsfiskerulle är egentligen en rulle med extra allt, det krävs en rigid design och materialval utöver det vanliga för att få fram en rulle som klarar de hårda miljöer som dessa brukas i. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Välj bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl. Tänk på att en havsfiskerulle måste tåla tuffa tag.


Speciellt om du fiskar stor fisk i Nordnorge. Där tar du ofta många stora fiskar som hälleflundror, sej och stor torsk. Generellt brukar man behöva lite rejälare doningar när man sysslar med havsfiske. Tekota har en vikt på 846g och en 4. Vanligt är nämligen att man fiskar betydligt djupare och med tyngre beten än vid insjöfiske. Fiskar man efter storfångsten behöver man dessutom en rulle som kan hantera en stark och lite tjockare lina utan problem.


Med det sagt finns det även rullar som lämpar sig för lite lättare havsfiske i. Köp Shimano Talica havsfiskerulle hos Fiskejournalen. Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online. Bäst på sportfiske! Köp din fiskeutrustning av oss online idag! Nyhet som kommer till våren.


Det går ju mycket flätlina på en havsfiskerulle och man använder ju bara de översta lagren. Visst det kan vara en start för att få testa. Räkneverk då, ska jag ha det på min havsfiskerulle. Köp och sälj havsfiskerullar test , lägg in en annons gratis!


Begagnade trolling och havsfiskerullar säljes. Hos oss hittar du massor av modeller från ledande märken såsom Daiwa, Abu Garcia, Okuma, Shimano och Penn. Men även massor av godbitar som du inte hittar i många andra butiker såsom Viva och Accurate.


Välj en havsfiskerulle som är anpassad för ditt havsfiske. Havsfiskerulle daiwa. Välj havsfiskerulle bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black.


Detta är enligt många duktiga havsfiskare det absolut bäst. Första testen blev en veckas fiske i fjällen. Egentligen är spöet lite kort för fiske på kalfjäll där man ofta vill kasta långt ut i sjöarna. Trots detta var jag otroligt nöjd. Jag kastade mycket längre än jag trodde.


Den rekommenderade betesvikten på 5-gr känns bra. Här visas ett litet axplock av våra havsfiskerullar. Happy Angler-fiskebutiken erbjuder ett täckande utbud av haspelrullar : bl. Shimanos, Abu Garcias, Daiwas och Okumas rullar, men också ett urval mindre kända specialhaspelrullar.


Du kan välja mellan både bak- och frambromsade modeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...