fredag 7 september 2018

Motordriven skottkärra

Vid köp av transportkärra är kvalitet extra viktigt. Köp online med fri frakt! Utmärkt för transporter, t. Komplett sortiment. Svensktillverkad av Hörby Bruk.


Hitta din nya skottkärra och välj färg och storlek.

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda! Tillbehör som snöplog och snökedjor utökar användningsområdet. Detta är en självgående batteridriven skottkärra av mycket hög kvalitet. Den har sin egen ram av kraftiga stålrör som ger den en mycket stark och hållbar konstruktion. Lastkapaciteten är 120kg och den kraftiga stålbehållaren rymmer 1liter.


Behållaren kan ersättas med flat botten med ramar eller egenmonterad utrustning. Skottkärrorna finns i flera olika storlekar samt färger och rymmer allt från till 2liter.

Skottkärran är ett utmärkt redskap när du enkelt vill kunna frakta bort jor san sten, löv, kvistar, grenar och kompost. Vi har också batteridrivna skottkärror från Powerworks och Makita som gör arbetet ännu smidigare. Norska Moxy tillhandahåller en självgående batteridriven skottkärra av mycket hög kvalitet. De har även trycksprutor som drivs av ett litiumbatteri. Förse din skottkärra med eldrift på enkelt sätt med den smarta motorn Styrbjörn.


Mycket billigare än en vanlig motordriven skottkärra. Du klarar nu kuperad mark och tunga laster utan ansträngning! Suverän maskin i trånga och branta utrymmen. Lastvikt: 3kg, tjänstevikt: 1kg.


Motordriven självlastande skottkärra. Saknas wire samt handtag Se bilder för mer information. Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning.


Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Självgående batteridriven skottkärra av mycket hög kvalitet.


Nu med back-funktion!

Batteridriven skottkärra utrustad med manuell tippfunktion som gör det enkelt att tömma det 1l robusta plasttråget. Minidumper eller va ni vill kalla det för. Hejsan Har funderat på om det inte vore väldigt praktiskt med en motordriven skottkärra. Hade gärna skaffat mig en liknande denna.


Besök inlägget om du vill veta mer. NA motordriven skottkärra. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Ett tips till alla er som kör mycket skottkärra på era kuperade tomter. Vi vet alla att det dagliga arbetet i ett stall är väldigt slitsamt för kroppen.


Skottkärra är inte så dumt på väg och stig, däremot brukar den vara jobbig att stöta och bryta framåt i obanad terräng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...