onsdag 12 september 2018

Nya ribbåtar

Nya ribbåtar

Bland övriga nyheter finns bland annat Aluminiumrib DLX3Aluminiumrib DLX3Aluminiumrib DLX5Glasfiberrib DLX3Glasfiberrib DLX3Aluminiumbåt Xplorer 3med eller utan kastdäck och med eller utan rattkonsol. EAGLE serien är sjösäkra och lyxiga ribbåtar. De har en djup V-format skrov och en utpräglad akterform som gör dessa båtar extremt stabila och sjödugliga även i stor sjö. Söker du någon annan modell, kontakta oss så hjälper vi dig. Helt ny serie snabba och tåliga ribbåtar som låter dig se mycket av skärgården på en dag!


Ribbåtar är båtar med ett skrov i glasfiber och uppblåsta pontoner på sidorna. Detta ger mycket bra och trygga köregenskaper. Vi säljer mindre ribbåtar från Suzumar som är Suzukis varumärke och även Valiant från Mercury. Uppblåsbara Rib båtar användes ofta av marinen och dykare och har blivit alltmer populärt inom äventyrs och vattensport.


Tidigare användes de för att transportera varor och personal men nuförtiden används de till fiske, vattensporter och inte minst ha roligt. Du hittar både Ribbåtar (Rigid Inflatable Boats) med ruff och utan ruff. Fördelar med den här typen av båt är att de är lätta att förvara eftersom de kan tömmas på luft när de inte används – men de kan vara känsliga för viktfördelning och trim. Beneteau Flyer Sundeck 2. Chris-Craft Launch GT 5. Jeanneau Cap Camarat 7. Det är en ny sportklass på 8. Obs flera av de här bilderna är från tidigare mässor och inte årets mässa. Båten som har pulverlackerat aluminiumskrov går att montera med konsollösningar.


Inklusive svart heavy duty PVC ponton. Weber 8ccm Motor 1HK. Brig Falcon S på Älvsjömässan. Extra utrustningen på den här mässbåten var dynor, Led-däcksljus, badstege och avtagbar ratt och såldes av Strömstad Marina.


För dig som vill köra fort finns det en del modeller att välja med. Zapcat – är katamaran rib båtar som man tävlar med 2. Skrovet är helt öppet och kan anpassas för upp till sittplatser. Ribeye– ribbåt från Storbritannien som finns i olika serier T-serien (aluminium), A-serien (5-meter), S-serien (6-meter) 4. Highfield – har flera olika modeller i aluminium RIB-båtar. Grand RIB G3och G500. Zodiak – är en av världens största producenter av uppblåsbara båtar och har mer än modeller.


Nya ribbåtar

De marknadsför sig kaxigt som orginalet och har modeller som Pro. Auktoriserad serviceverkstad och återförsäljare av Evinrude, Zodiac ribbåtar och Master aluminiumbåtar I vår fullutrustade serviceanläggning norr om Stockholm hjälper vi dig med allt från köp av ny båt eller motor till installationer, vinterförvaring, plastarbeten, motorbyten och lagning RIB tuber. Vi har lång erfarenhet av reparationer av ribbåtar och gummibåtar. Vi finns i Kungsbacka strax söder om Göteborg. Kontakta oss för offert.


Alla våra ribbåtar är handtillverkare med högsta materialstandard. Båtarna från meter och uppåt är vakuminjicerade, vilket ger en styvare båt med lägre vikt. Vi producerar hela båtarna själva, förutom skroven, så tillverkas tuberna och säten i våra lokaler, samt alla rosfria detaljer görs i vår nya verkstad. Monkirib är svensktillverkade ribbåtar , med fokus på kvalitet och komfort, skapade med mångåriga kunskaper och erfarenheter såsom båtbyggare på Nord West varvet. Om filmen inte startar prova någon av dessa externa länkar: Vimeo eller RIB-båt i Göteborg, Marstran Stenungsund och hela kusten upp till Smögen.


Nya ribbåtar

Rib Tours Sweden är ett RIB-båt transportbolag som är aktiv inom Göteborg och Bohusläns skärgår med utgångspunkt från Göteborg och Mollösund. RIB- och gummibåtar med Selva utombords-motorer. Ett brett program av båtar, och med en utvald motor till var och en av dem. Rib- och gummibåtar “i paket” med utombordare från Selva Marine i storlekar från små gummibåtar till stora och robusta ribbåtar. Underhåll av ribbåtar.


Idag är det vanligt att fler och fler köper ribbåtar och det kommer hela tiden nya idéer om hur man ska sköta om båttypens karaktäristiska plats- och gummipontoner. Det som är det bästa tipset som man kan få är att hålla det enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...