måndag 24 september 2018

Tyst nätaggregat 2016

Besök någon av våra Lagershopar eller handla på netonnet. Uppdateras varje fredag. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom elektronik. Nu , även lägre pris! Denna nätdel är utrustad med en tyst 12cm fläkt.


Ljudnivån är lägre än 24dB.

Detta är nästan absolut tystnad (30dB är ett tyst sovrum i en stad). Viktiga detaljer som spelar roll när du väljer nätaggregat är hur tyst det är, vilka kablar det levereras med och framför allt om det kan leverera. Ett nätaggregat för en tyst och minimalistisk mellanklass dator. Ett bra nätaggregat ska inte bara vara kraftfullt, utan också säkert, stabilt, tyst och flexibelt.


Nätaggregatet är tyst och i vårt fall även helt fritt från spoltjut. Det här med nätaggregat är lite känsligt, nu är jag ute efter ett stabilt och tyst sådant. Ingen billig kombination, tyvärr : Jag vet inte riktigt var jag ska kolla. Enermax är ju kända för deras low-noise men de kostar ju en del.


Meningen är att det här nätagget ska leva med datorn ett tag,.

Jag skulle behöva ha tips på nätaggregat som är tysta , stabila, effektiva och kyler bra. Kända märkesvaror till låga priser. Alltid bra priser och dagars ångerrätt, köp idag Hej!


Jag är kräsen med lju och söker ett tyst nätaggregat. Har kollat runt men vet inte vilket jag borde välja. Kom gärna med tips! Sen kan jag passa på. Tyst nätaggregat sökes!


Ungerska Kolink gör premiär i SweClockers testlabb med ett nätaggregat ur sin Continuum-serie, som ska erbjuda både hög verkningsgrad och en attraktiv prislapp. Corsair RM750X 750W vfinns hos Inet! Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål.


Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc. Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka. Jämför pris på badrum.


Hitta rätt produkt till rätt pris. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

I samarbete med Seasonic har Actic Cooling tagit fram ett nätaggregat som är mer eller mindre knäpptyst. Fusion 550R klarar av en belastning på 5watt och passar i vanliga ATX-datorchassin. Ett av skälen till varför Arctic Cooling lyckats pressa ner ljudnivån är enligt tillverkaren att nätaggregatet arbetar mer effektivt än andra, vilket ger mindre värmeutveckling och även mindre utslag på elräkningen. NZXT är tillbaka – denna gång med ett nätaggregat som (på pappret) är både tyst , strömsnålt och samtidigt väldigt kraftfullt!


Dags för PSU recension med NZXT C850! C-serien hos NZXT kommer i tre styrkor – 650W, 750W och 850W, alla den certifierade Plus Gold standarden. MWE Bronze erbjuder ett enkel, pålitligt sätt att driva ditt mid-range-system säkert och effektivt. PLUS Bronze verkningsgra DC-till-DC-kretsar, diskreta kablar, tyst läge, och en 1mm HDB-fläkt ger en strömförsörjningsenhet som är solid i sin funktion och prestanda, samtidigt som den är enkel. Riktigt tyst nätaggregat sökes!


Har ett Antec Sonata-chassi där jag vill ha ner ljudnivån så gott det går. Så pass tyst faktiskt att jag köpte en till efter att att kört de första några månader. Men kanske i framtiden att vi byter en av bilarna mot någon mellanklassmodell, som inte nödvändigtvis måste vara en Folka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...