tisdag 30 oktober 2018

Barnsäkra spis

Barnsäkra spis

Se alla erbjudanden och köp nu! Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Barnsäkra spis

Safe Side är specialist på barnsäkerhet med produkter såsom klämskyd spisskydd och hällskydd samt grindar för barn. Gör hemmet barnsäkert med enkla medel. Beroende på hur ivrigt barnet är att undersöka alla de möjligheter och saker som finns i ett hem, kan olika typer av säkerhetslösningar vara aktuella – klämskydd för dörrar, låsbeslag för fönster, skyddsproppar till vägguttag och halkskydd till hala.


Barn och elsäkerhet. Innan ditt barn har lärt sig elsäkerhet kan du förebygga olyckor genom att petskydda eluttag, undvika lösa sladdar, barnsäkra spisen och hålla elprodukter utom räckhåll. Köket är den plats i hemmet där det finns den största olycksrisken. Säkerställ därför att spisen är tippskydda dvs att den sitter fast i väggen samt att det finns ett hällskydd så att barnet inte kan nå kastrullerna. Vänd alltid handtagen inåt när du lagar mat.


Fäst spisen så att den inte kan välta och använd hällskydd samt vredspärr. Komplettera eventuellt med en spisvakt med timerfunktion. Upp till mindre energiförbrukning med spisar från oss på Cylinda.


Finns med induktionsplattor, keramikplattor eller kokplattor. Vi har även minikök. På Elgiganten kan du köpa många olika spisar online.


Välj om du vill ha enkelugn eller dubbelugnsspis. Hos oss får du alltid bra priser på vitvaror med tillbehör. Beställ din spis på elon. Välj en modern spis med induktionshäll, varmluftsugn eller ånga.


Men för små barn finns det många saker som kan utgöra en säkerhetsrisk, exempelvis elektriska köksmaskiner, ugn, spis , kastruller eller stekpannor med kokhett innehåll m. El är farligt och ska hanteras med försiktighet. För att undvika olyckor för barn i köket har vi på den här sidan samlat några praktiska produkter som gör ditt kök barnsäkert. Ett tips är att barnsäkra luckor och lådor med till exempel ett kvastskaft, men det finns många färdiga lösningar att köpa i handeln.


Stoppa undan tomma plastpåsar så att barnet inte når dem. Tänk på att alltid vända handtagen på kastruller och stekpannor inåt när du lagar mat. Använd hällskydd och vredspärr.


Kontrollera att ugnsluckan har en fungerade spärr. När ditt barn ska lära sig att gå är det extra viktigt att ni har ett barnsäkert hem. Detta fixar du enkelt genom att addera smarta produkter utformade för att eliminera skaderisken.


Barnsäkra spis

Små barn har dött när de klättrat upp på ugnsluckan och sen fått spisen över sig. Det är lag på att spisar ska ha tippskyd något det tyvärr ofta slarvas med. Testa så att det inte går att rucka spisen ur läge. Man vill absolut inte att något ska hända med ens barn, och även om man tänker att ens hem är säkert så finns det flera saker som kan utsätta ens barn för fara.


Spisen ska ha tippskydd! Det är alltid bra att vara medveten om hur hemmet kan upplevas av barn, och på så sätt kunna barnsäkra hemmet. Ditt hem erbjuder många äventyr och många ställen att utforska för de minsta barnen i hemmet. På IKEA tar vi säkerhet på största allvar. Därför erbjuder vi en rad säkerhetsprodukter som hjälper dig att hålla ditt hem tryggt och säkert.


Utforska vårt utbud av hörnskyd lådspärrar, halkfria badkarsmattor, reflexvästar och annat. Här kan du läsa kort om vilka föreskrifter som finns om personsäkerhet i Boverkets byggregler , BBR. Exempel på sådana utrymmen finns i BBR avsnitt 8:Tillämpningsområden. Enligt Boverkets konsekvensbeskrivning till BBR 15.


Problem med barnlås på Elektrolux-spis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...