torsdag 29 november 2018

Bilbatteri mekonomen test

Bilbatteri mekonomen test

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Vi har enormt utbud med bilbatterier, till alla bilmärken och modeller i olika storlekar. Köp ett bilbatteri som klarar den strängaste isbitande kylan, alltid låg fraktavgift.


Genom att använda sidan godkänner du detta. Ett bilbatteri håller inte hur länge som helst. Bedömningen blev att alla batterier klarade av att få igång bilen, även om det skiljer mycket i effekt.


Bäst i test blev batteriet Cotech 4AMP som köpts in på Clas Ohlson. Här har vi samlat vårt stora utbud av bilbatterier (även kallat startbatteri) från ledande leverantörer. Det är svårt att veta vilket bilbatteribland alla bilbatterier som finns som man ska välja. Man önskar väl allt som oftast bara hitta ett bilbatteri som passar, se till att bilen alltid startar och att alla tekniska funktioner fungerar som de ska.


Så vad är skillnaderna? Om du tänker köpa bilbatteri läs då vidare så att du kan få reda på vilket som är det bästa bilbatteriet för dig samt vilket bilbatteri som är bäst i test. Och vad bör man tänka på? Se hela listan på produktexperter.


För att detta ska fungera så behöver man rätt batteri till den bilsom man har. Om din bil skulle kännas trögstartad eller inte går att starta så kan det behövas ett nytt batteri. Valet bör alltså göras med tanke på hur mycket elektrisk utrustning om finns men även beroende på dina körförhållande och klimatet där ni bor.


Det finns speciellt fem punkter som är bra att tänka på. Vi ska nu gå igenom dessa fem punkter som kommer att kunna hjälpa dig att hitta det batteriet som passar just din bil bäst. Det bör få plats i det utrymmet gjortför bilbatteriet både på längden, höjden och bredden. Det lättaste kan vara att hitta ett bilbatteri med samma mått som det förra men det är inte nödvändigt.


Men det måste passa. På så sätt får de fram hur mycket ström som batteriet lyckas leverera under de kritiska sekunderna i startmomentet. Startkapaciteten på bilbatteriet testas (bilbatteri test) normalt sätt i minus -graderC.


Vad din bil kräver i CCA – värde hittar du i manualen till din bil. Du kan allt som oftast även gå på den startkapaciteten som ditt gamla batteri hade. Vi gillar amperetimmar (Ah). Som vi redan sagt så är alltså ett dyrt bilbatteri i regel betydligt bättre än om batteriet är billigt, däremot så betyder inte det att ett dyrare varumärke är bättre än ett billigare.


Bilbatteri mekonomen test

Det behöver nödvändigtvis inte heller vara mycket bättre bara för att det har blivit det bilbatteri som är bäst i test om än det kan fungera som bra riktlinjer. Det är bra att ha i åtanke att batterier kan prestera olika i olika tester då ett bilbatteri är en färskvara som sakta går mot sin död redan från det att det åker ur fabriken och beror också mycket på hur det blivit underhållet sedan dess. Vi kommer nu att nämna några bilbatterier ur den så kallade ”bättre” klassen samt den ”bästa” klassen, men vi börjar med den förstnämnda.


Dessa batterier är lämpliga för medelstora bilar med standard eller lite extra elektronisk utrustning ombord. Dessa ”bättre” bilbatterier är oftast underhållsfria och det vanligaste valet för kunder. Om man vill slippa fylla på med batterivatten så är detta en bra invester. Denna serien är så bred att det alltid finns ett batteri som passar just din bil.


Det spelar ingen roll om du har en udda modell då denna serie passar av de bilar som finns i Sverige. Detta är Tudors andra serie. Technica använder 3DX – nätgallerteknologin precis som sina syskonmodeller.


När det kommer till den “bästa” klassens batterier så pratar vi om AGM – bilbatterier. Dessa är helt underhållsfria, är tåliga mot både värme och förfrysningar, kan monteras liggande samt att de klarar av hård belastning när det gäller strömförsörjning, långa resor och kan till och med ofta återhämta sig från djupa urladdningar. Anledningen att dessa bilbatterier med AGM – teknik klarar av denna press är tack vare dess unika konstruktion när de binder vätskan i batteriet med en glasfiberväv.


Bilbatteri mekonomen test

Det är alltid bra att ta hand om sina saker, vad det än gäller. När man gjort processen tillräckligt många gånger så börjar det till slut göras automatiskt. Tar man hand om sina saker så kan man till och med tjäna pengar på det hela. När du tar hand om ditt bilbatteri så förlänger du nämligen dess livslängd och i och med det så sparar du också pengar. På så sätt så kan kanske alla dina bilbatterier bli till billiga bilbatterier.


Håll batteriet rent. I och med att det allt som oftast är placerat nära motorn under motorhuven så utsätts det för vägdamm och smuts. Tyvärr så tänker många inte på detta. När batteriet är smutsigt så har det en tendens att börja gå krypström från bilbatteriets poler.


För att hålla batteriet rent så kan man då och då torka av batteriet med en torr och ren trasa 2. Kontrollera spänningen regelbundet. Om du vill se en rättvisande bild av kapaciteten i batteriet så bör. Testfakta har testat vilket startbatteri som presterar bäst när temperaturen dyker.


Bra om du vill slippa bli stående med bilen i vinter. Vattenförbrukning Laboratoriet mätte hur mycket vatten batterierna förbrukar. Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Billiga bilbatterier har svårt att klara bistert vinterväder. Det visar Din Ekonomis (DN) test av tio olika bilbatterier.


Du kommer även hitta några tips och tricks för att hålla ditt nya batteri i toppskick under huven i vinter! Vilka varumärken är värda att köpa? Man får vad man betalar för, vill jag ha kvalité är det Mekonomen. Få kloka tips och råd om hur du ska ta hand om ditt bilbatteri på bästa sätt och när det är dags att byta ut det.


Mekonomen har mängder med bildelar som de skickar snabbt till dig. För oss är det viktigt att du hittar rätt batteri för just din motor. Ange ditt registreringsnummer nedan för att hitta rätt batteri till ditt fordon.


Bilbatterier Batteriet är motorns hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...