fredag 30 november 2018

Draghandtag gym

Med så enkla medel kan man träna alla utav kroppens muskler och träffa dessa från alla möjliga vinklar genom ett antal olika draghantag. Bra draghandtag är ett av de mest underskattade redskapen på ett gym. Ofta spenderar man timmar med att jämföra olika maskiner och hitta exakt den maskinen man önskar och är ute efter.


Det är lätt att sedan bara kör på med standardhandtagen som medföljer maskinen. Med ganska enkla medel kan du variera träningen utav kroppens muskler och träffa dessa från nya vinklar genom ett antal olika draghantag. Draghantag ger dig möjligheter till ny och utökad träning!

Några handtag är endast tänkt för en viss typ av övning medan andra är mer universala. Handtag, olika varianter I stort sett finns det två grupper av handtag: enhandade eller dubbelhandade. Har du två cable cross en övning för bröstet som även går att träna “bakvänt” och då för att träna baksidan av axlarna. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta.


Draghandtag är nog en utav de bästa möjligheterna till ny och utökad träning! Stabilt konstruerat multigym som ger varierad och effektiv träning av hela kroppen. Levereras omonterat komplett med kg vikter, fotmanschett och två olika draghandtag.


Ger möjlighet för flera övningar på ditt multigym. Vinklat draghandtag för professionell träning av biceps och triceps.

Intelligent Bluetooth-system för löpband som är APP READY. TRX Route Key sätter du enkelt in i USB-porten på löpbandskonsolen. Med grepp menas här olika handtag och stänger som används vid dragövningar på gymmet eller hemmagymmet. Några exempel på dragövningar är sittande rodd med roddgrep, triceps med tricepsrep, rak stång och enkelgrepp för att träna t. Gymleco erbjuder ett sortiment av kvalitativt och slitstarkt gymgolv. Mycket folk rör sig på gymmen dagligen där både hantlar, draghandtag och andra redskap ofta hamnar på golvet.


Vår populära gymmatta Regupol Everroll är marknadens ledande gummimatta för sin slitstarka grund och konkurrenskraftiga prissättning. Snabba leveranser - till vardagar på alla lagervaror. Säker betalning med Klarna. Kraftmarks draghandtag finns i en mängd olika varianter för era gym -maskiner. Tillverkad i Sverige.


Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment av modern, professionell gym - och träningsutrustning med hög kvalitét och design. Kroppsviktsträning. Enhands draghandtag. Gymleco Fyrstation, st olika draghandtag ingår 8640. Din träningsutrustning för gymmet och hemmet Din e-handel med den senaste utrustningen inom funktionell träning med fokus på funktion och kvalité samt snabba leveranser och bra service.


Passar till de flesta multigym på marknaden. Kort rakt handtag för multigym. Här hittar ni alla möjliga träningstillbehör till ert gym.

Grepp, bälten, handskar, gymban medicinbollar mm. Träningsspecialisten, din lokala träningsbutik. Allt för din träning hantlar, skivstänger, träningskläder, better bodies, bodysoli tunturi. Professionellt gym med ett brett utbud av övningar och många uttag. Du tränar effektivt hela kroppen.


Motstånd upp till 1kg gör att de flesta får en rejäl utmaning. Ergonomiskt utformade dynor och ställbara sitsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...