torsdag 29 november 2018

Fiskerullar test

Vi på fiskejournalen har noggrant valt ut de bästa rullarna för alla olika typer av fiske. Se alla flugrullar här. Stort sortiment av haspelrullar. Från alla kända varumärken.


Köp din trollingrulle här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris. Detsamma gäller när du väljer en fiskerulle , du måste välja rulle och rullens storlek baserat på vad du ska fiska.


På detta sätt får du inte bara ett mer framgångsrikt fiske, utan även betydligt roligare när du väl krokar fisken. Smarta utvecklare av fiskerullar designar sina rullar så de är både vänster- och högervevade. Rullar som går att anpassa efter dina önskemål är dock inte alltid lätta att hitta och ibland finns det ett överskott av högervevade rullar på marknaden.


En multirulle är en typ av fiskerulle. Egentligen heter den multiplikatorrulle, men kort så säger man just multirulle, eller spinnrulle. På engelska heter den bait casting reel.

Om man jämför en multirulle med en haspelrulle, så skiljer de sig en hel del åt till utseendet. Vi tar våra tester på blodigt allvar och här hittar ni inga ”skrivbordstester”. Samtliga rullar har fått bekänna färg, både i Sverige och ofta utomlands, vissa har vi använt över ett år innan de fått komma med i vår tidning. Kärt barn har många namn, men här skiljer sig egenskaperna åt. Fiskerullar av typen haspelrulle, spinnrulle, flugrulle och inkapslad rulle.


Välj bland annat efter hur tjock lina fiskerullen ska klara, hur stor kapacitet den hanterar och vilken utväxling rullen ska ha. Haspelrullar är just nu den vanligast fiskerulle bland fiskare. En mycket bra fiskerulle , som också är lätt att använda.


När du ska köpa en ny fiskerulle och det finns många haspelrullar att välja på, å finns det några egenskaper hos den som du kan tänka på - storlek och Utväxlingen. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Välj havsfiskerulle bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl. Oavsett om du är ute efter multirulle , trollingrullar eller haspelrulle så har vi det.


Shimano, Daiwa och Abu Garcia. Sveriges största utbud av fiskerullar till bra priser - Under denna kategori hittar du rullar till alla fiskemetoder. Bland det roligaste att florera runt i är rullmarknaden, men det kan också vara svårt att välja samt veta vilken rulle som passar just dig.


Test Revo Toro NACL vs. Fiska strulfritt – kör haspel! Generellt brukar man behöva lite rejälare doningar när man sysslar med havsfiske.


Vanligt är nämligen att man fiskar betydligt djupare och med tyngre beten än vid insjöfiske.

Med det sagt finns det även rullar som lämpar sig för lite lättare havsfiske i. Besök gärna vår stora fiskebutik i Stockholm eller handla ditt sportfiske här på webben. Brett sortiment och snabb leverans hem till dörren. Prisvärda fiskerullar av hög kvalité - Beställ idag!


När tyngre drag ska kastas är multirulle för många ett givet val framför haspel. Fast i dagens läge finns rullar som hanterar de allra lättaste av beten. Här finner du råstarka modeller till tyngre metoder, samt tekniska lättviktare till finessfisket.


Coreprotect ger Ultegra en mycket bra vattenbeständighet genom skydd i kropp, broms och lin-förare, den tål därmed att användas i salta miljöer. MULTIPLIKATORRULLAR: Record 3(pimpelrulle). Bäst på sportfiske! Spännande flugrullar till flugfiske. Kalu rullarna är ett riktigt kap.


De ser lite ut som vår beröm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...