måndag 5 november 2018

Fumex utsug

Fumex utsug

Vi är specialister på utsug , fläktar och filter för alla miljöer och har marknadens bredaste sortiment av armtyper och dimensioner. Behöver din industri eller ditt laboratorium högkvalitativa. När ditt företag behöver avgasutsug för både utsugning av. För arbetsplatser med behov av marknadens lägsta tryckfall.


Fumex utsug

Det optimala utsuget för laboratoriemiljöer. Vi har ett stort sortiment av radialfläktar och plastfläktar. Utsuget för industriell milj. PRX är extremt lättmanövrerad och samtidigt mycket positionsstabil, även i armens ytterläge. Sugdonet kan vinklas 90° i alla riktningar, och infästningen i vägg har 360° svivelfunktion.


Sugkanalens släta insida gör utsuget mycket lätt att rengöra. Länkledens utvändiga placering ger cirka lägre tryckfall än invändiga. Största delen av deras produktion går på export. Vi säljer hela FUMEX produktprogram. Nedmontering och hämtning utförs av köparen.


Fumex Avgasslangar. Letar du efter fumex utsug ? Genom att luften passerar genom leden utan att skapa en onödig turbulens blir variationen mellan en arm i arbetsläge och en arm helt ihopvikt minimalt. Lättrörliga och positionsstabila, lågt tryckfall och stor flexibilitet.


Luften passerar genom leden utan att skapa en onödig turbulens vilket ger ett energibesparande lågt tryckfall och en tystare arbetsmiljö. I tuffa miljöer miljöer behövs rätt punkutsug. Rostfritt punktutsug för arbetsplatser med krav på säker hantering av explosiva gaser och stoft. Der Konzern ist spezialisiert auf Absaugung, Gebläse und Filter für alle erdenklichen Einsatzbereiche und Umfelder. Sortering, Produktnamn A-Ö, Produktnamn Ö-A, Lägsta pris, Högsta pris, Nyast, Äldst, Kundbetyg.


Hela produktprogrammet omfattar allt från punktutsug för industriell- och laboratoriemiljö till utsug för fordonsavgaser, fläktar,. Däremot görs ingen teknisk besiktning. Monteras ned av kouml;pare, rouml;r till vauml;gg medfouml;ljer, haring;l i vauml;gg sauml;tts igen av kouml;pare.


Eftersom FUMEX alltid konstruerar sina punktutsug med utvändiga bärarmar, får luften en naturlig och rak flödesväg. Det ger ett lågt tryckfall och liten risk för igensättning. FUMEX RX RF är lätt att installera och har tillbehör för takmontage.


FUMEX ME har med sin unika design av leder och stabila infästningar ett mycket lågt tryckfall, vilket ger många värdefulla fördelar: Energisparande Lägre ljudnivå Minskad risk för störande ventilationsljud Lågt tryckfall utan att behöva välja en större dimension Lätt att kombinera med andra utsug i samma ventilationssystem Standardutförandet är lämpligt för evakuering av de. Lågt tryckfall ger dessutom lägre ljudnivå, minskad risk för störande ventilationsljud och kan lättare kombineras med andra utsug i samma system. Utvändig bärarm ger många fördelar En utvändigt placerad bärarm ger många fördelar jämfört med utsug som. Industrifläkt utrustade för mobil användning.


Bärbar fläkt med utsug Komplett med Slang. FUMEX konstruerar alltid sina punktutsug med utvändiga bärarmar. PRX är utrustad med ett handvred för justering av friktionsleder. Vredet går lätt att justera till önskat motstånd.


Fumex utsug

Du letar efter fumex , specialverktyg, svetsutsug, utsug , utsug av avgaser, slangrulle. Här hittar du adresser, telefonnummer, kundrecensioner och öppettider för. De tillverkar luftfiltreringar och utsug till allt ifran. De avlägsnar skadliga ämnen direkt från andningszonen.


Borden ansluts till en separat fläkt eller befintligt fläktsystem. Bärbart svetsröksfilter för tillfälliga arbetsplatser där behovet av hög avskiljningsgrad är stort. Filtret är uppbyggt i tre lager, förfilter, fin-filter och microfilter som ger en hög avskiljningsgrad upp till 99.


Med ett 40-tal anställda inom utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning utvecklar och producerar vi främst lokalt men våra produkter säljs och används globalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...