tisdag 6 november 2018

Konvertera cykel till elcykel

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Med mer än års erfarenhet! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom sport och fritid. Konvertera till elcykel.


Det finns flera sätt att konvertera till elcykel. Dels kan du konvertera till en elcykel genom att helt enkelt köpa en elcykel. Du kan också konvertera den vanliga cykeln till en elcykel genom att byta ut ett antal komponenter.


Att konvertera om sin cykel till en elcykel är ett roligt och givande projekt och resultatet blir ofta väldigt bra och man än händigare man faktiskt tror.

Men att välja rätt elcykel kit är både en fråga om pengar, prestanda och kraft. Elmotorn är monterad i vevhuset och är därför ett enkelt och mycket effektivt sätt att bygga sin egen elcykel. Ombyggnadskit, eller el-cykelkit som det även kallas, består av komponenter som används för att bygga om en vanlig cykel till eldrift.


Vilket kit ska jag välja? Vi byggde om en gammal cykel till en elcykel med hjälp av ett elcykel kit på under två timmar. Guide och reglerna du bör veta.


Dels säljer vi ett navmotorkit som passar till cyklar med 26″ eller 28″ hjul där man byter ut framhjulet på cykeln till ett nytt motorhjul. Vi kan konstatera att systemet är av premiumkaraktär i klassen och känns almänt trevligt med mjuk drift och många inställningsmöjligheter. Vårt andra elcykelkit är spännande. Väljer du en direktdriven motor så är naven. Bygg om din din vanliga cykel till en elcykel med våra elcykel kit från bla Bafang.


För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid. När man sätter sig på sin elcykel för första gången kan man inte låta bli att le.


Det är roligt att cykla, jätteroligt. Varför konvertera till elcykel ?

För oss är det ett självklara alternativet. Vi tror att många redan har en cykel som de trivs väldigt bra med. Den kanske är nyinskaffad eller så har man haft den länge. EvoKit är ett elcykelkit som förvandlar din vanliga cykel till elcykel. Fåtal kvar i lager.


Hurusom, frus skeppshultbojsänke med fotbroms tycker hon är svinjobbig att cykla på, tung och dan (hon har fått ärva den så har inte pröjsat nåt). En tanke som slog mig var att konvertera den till elcykel och visst det finns ju en hel del kit men många kostar ju typ som en ny elcykel. Letar du efter konvertera till elcykel ? Direktdrivna navmotor. Kan uppgradera styrbox och höja ström till.


Verkstad i Stockholm som konverterar till elcykel ? Hej, jag letar efter en verkstad i Stockholm som kan installera motsvarande bafang vev-baserad motor på min gamla Dr Dew. Det enklaste sättet att konvertera din cykel till en elcykel ! Lindesberg är en backig stad och jag är sugen på att konvertera min Skeppshult till elcykel. Detta elcykel kit är komplett och innehåller alla de elektriska delar du skall använda för att bygga om din cykel till elcykel. Att bygga elcykel är inte svårt. Jag tog helt enkelt min redan existerande cykel och satte på en ”middrive” motor och batteri som jag beställt över nätet.


Allt gick väldigt smidigt och här är resultatet: Bygga Elcykel. Det behövs såklart lite verktyg för att montera fast motorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...