fredag 9 november 2018

Måleri göteborg

Jämför flera topprankade Målare. Få anbud online från seriösa lokala målare. Helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj. Med anställda mycket skickliga målare tar vi oss an både stora som små uppdrag.


Måleri göteborg

Läs mer om företaget här. Invändigt måleri göteborg. Våra målare utför alla våra måleriuppdrag med största noggrannhet. Vi erbjuder helhetslösningar, fönstermålning, målning av tak, slipning, tapetsering och sprutmåleri. Adress och kontakt.


Genom att erbjuda totalentreprenad får Ni ta del av våra branschkontakter och minska den tid Ni lägger ner på att jaga olika hantverkare. Inom måleri får du utveckla din kreativitet och ge utlopp för din fantasi och lekfullhet. Kanske vill du lära dig att teckna, måla med akvarell eller utveckla ditt berättande genom grafisk illustration?


Måleri göteborg

Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. Vi utför alla typer av jobb så som, husmålning, takmålning lägenhetsmålning och företagsjobb. Våra ledord är: noggrannhet, kvalitet och nöjd kund.


Till oss kan du vända dig med små som stora projekt. Vi har genom åren varit en självklar del av. Göteborg och deltagit i många intressanta. Vi satsar på framför allt fyra områden: fasadmåleri, interiörmåleri, dekormåleri, samt i vårt dotterbolag: fönsterrenovering. Måleri och fönsterrenovering.


Måleri göteborg

Vi kan erbjuda allt inom måleri , även serviceavtal och entreprenad. Nybyggnadsmålning, renovering, om- och tillbyggnadsmålning inomhus och utomhus ingår i våra tjänster. Ahlms måleri AB tog över stafettpinnen. Så oavsett vart du behöver en målare, så finns vi där!


Vi är anslutna till ID06. Vi strävar efter nöjda kunder som rekommenderar oss till sina grannar och bekanta. Vi lämnar alltid garanti på de arbeten vi utför och känner stolthet i de projekt vi genomfört. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.


Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. Företaget erbjuder kunder bred kompetens inom området byggnation och måleri. Långsiktiga relationer, flexibilitet och service mot kunder. Tillsammans med för oss kända och väl etablerade underleverantörer kan vi samordna hela entreprenaden.


Vi utför konservering, restaurering och dokumentation av måleri med tonvikt på kategorierna kyrklig interiör och inventarier, arkitekturbundet måleri i profana byggnader samt måleri på duk. Som byggföretag är det viktigt att kunna erbjuda ett brett spektrum av måleritjänster så att kunder slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Dessutom vill man ju gärna att de kunder man en gång arbetat för ska vilja komma tillbaka nästa gång ett behov för en professionell målare dyker upp.


Vi arbetar med allt från fasadmåleri till dekormåleri. För våra kunder och medarbetare blir det inga förändringar då samma ansvariga personer finns kvar i bolaget. Inklusive tapetsering och dekormålning med mera.


Hos oss får du professionell hjälp med allt inom måleri, såväl in- som utvändigt. För att uppnå vår resultat krävs mycket tålamod och vilja att förändra. Låt oss sätta färg på er tillvaro!


Måleri göteborg

Vårt måleri drivs av Mikael Oksanen och Toni Gorqaj som båda har lång och bred erfarenhet i branschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...