måndag 3 december 2018

Bensindriven högtryckstvätt säljes

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Beställ idag på Bonnet. Låga priser på kända märken - Se utbudet av högtryckstvättar här. Med flera praktiska tillbehör rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt!


Högtryckstvättar gör skinande rent även på de besvärligaste platserna. Letar du efter en bensindriven högtryckstvätt där du inte behöver ha tillgång till ström så skall du titta på våra högtryckstvättar för hemmabruk som är bensindrivna. Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - och när man är byggvaruhuset när det måste bli bra erbjuder vi såklart högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! På BAUHAUS har vi högtryckstvättarna för alla ändamål: rengör terrassen, bilen, båten eller cykeln - oavsett vad du söker kan du vara säker på att du hittar rätt högtryckstvätt för dig. Denna högtryckstvätt säljes på uppdrag av ett av landets största anläggningsföretag.


Bensindriven högtryckstvätt säljes

Verktyg - Centralt Söder - Fabrikat Honda motor. Använd men i nyskick. Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare.


I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har högtryckstvättar för dig inom jordbruk och industri såväl som kommun, hantverk och för dig som bara vill tvätta av altanen. Bensindriven högtryckstvätt av märket Loncin, 1bar, i bruksskick. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Olika munstycken för diverse tvättning.


Fri frakt och öppet köp i dagar! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Kraftfull bensindriven högtryckstvätt för dig som ställer höga krav på regelbunden rengöring och spolning! En högkvalitativ högtryckstvätt har många användningsområden och är en god investering för hemmafixaren, lantbrukaren och entreprenören.


Läcker lite i en packning fullt tryck uppnås ej annars fullt fungerande. Se bilder samt video för mer info. Vi har ett brett utbud av högtryckstvättar till båda varmvatten och kallvatten.


Tryckslang och tvättpistol ingår. Tvätten kräver endast bar vattentryck. Alltså kan högtryckstvätten användas på ställen där man inte har tillgång till ett vattenuttag. HÖGTRYCKSTVÄTT HETVATTEN 200BAR MED KAPACITET. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet,.


Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Det finns tillbehör som roterande munstycke, golvmunstycke, sprutmunstycke och inbyggd sladdvinda. Kärcher placerar sina högtryckstvättar i olika prestandaklasser baserat på olika rengöringsbehov. För att rengöra stora ytor såsom fasader rekommenderas en K7- högtryckstvätt med matchande tillbehör. Champion 1Bar bensindrivna högtryckstvätt är den mindre av de tre modellerna i vår nya serie av högtryckstvättar.


Bensindriven högtryckstvätt säljes

Denna smidiga högtryckstvätt är godkänd enligt EUoch byggd kring vår egen Champion 196cc motor. Den är utvecklad och designad för att klara alla arbeten som kan. Det är en perfekt tvätt för både hem och arbete med en snygg design och många bra funktioner och medföljande tillbehör. Hyr en kraftig högtryckstvätt ! Med ett kontinuerligt tryck på 2dar är den ett monster - men inte till storlek eller vikt.


Nilfisk hetvattentvätt säljes under vår kampanj. Marknadens bästa högtryckstvätt , med C3-pump. Demoex finns i Begränsat antal, gäller så långt lagret räcker. I denna kategori har vi på Kvänums Järn samlat ett brett sortiment av hetvattentvättar. Fördelarna med att använda en hetvattentvätt är många.


Bensindriven högtryckstvätt säljes

Hög vattentemperatur ökar rengöringseffekten, kortare rengöringstid och mindre rengöringsmedel krävs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...