fredag 28 december 2018

Bilbatteri test 2015

Bilbatteri test 2015

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Bilbatteri test 2015

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Miljöavgiften ingår i alla våra priser samt låga fraktpriser även på stora batterier! Köp ett bilbatteri som klarar den strängaste isbitande kylan, alltid låg fraktavgift. Testfakta har testat vilket startbatteri som presterar bäst när temperaturen dyker.


Bra om du vill slippa bli stående med bilen i vinter. OKQ8:s bilbatterier, tillsammans med Tudor och Global, vann testet medan de billigare varumärkena inte klarade att starta bilmotorn i riktig kyla. Bäst i test blev batteriet Cotech 4AMP som köpts in på Clas Ohlson. Detta batteriet har däckpump, lampa, 12V-uttag och USB.


Det klarade sig en tid på minut och sekunder och det kostar ca. Nya bilar har allt mer och mer teknik ombord vilket sätter mycket press på batteriet. Du kan åtminstone minska risken om du väljer rätt bilbatteri. Billiga bilbatterier har svårt att klara bistert vinterväder.


Det visar Din Ekonomis (DN) test av tio olika bilbatterier. Resultatet är inte förvånande och är något som vi har sett genomgående från batteritester de senaste åren. Men ändå, Varta köpte jag för att det vann ett test , där man mätte hur mycket juice det fanns kvar vid en massa minusgrader efter en stunds belastning. Men det säger ju inget om livslängden. Hej, Mitt batteri har stått på laddning i två dygn ny utan att starta.


Bilbatteri test 2015

Hur kollar jag status på batteriet med t. TEST: Bilbatterier. Batteribolaget ersätter ej felsökning, assistans eller några andra krav på ersättning. Endast tre av åtta bilbatterier lever upp till branschens egna krav, visar ett nytt test. Undvik att ditt bilbatteri laddar ur för mycket och använd det inte till något annat än just bilen. Att ladda ett bilbatteri i en veteranbil är inga konstigheter.


Men moderna bilar kan få problem om man plötsligt bryter strömmen. Ofta måste man följa en särskild procedur för att undvika problem – är du osäker ska du låta bilverkstaden byta ditt batteri om det blivit dåligt. Ett bilbatteri håller inte hur länge som helst. Och även ett nytt batteri kan krångla så se till att du alltid har startkablar till hands. Här har vi samlat bilbatterier , startsystem och generatorer för i princip alla bilar på marknaden: från klassiker som Volvo och Saab till Renault och Peugeot för att bara nämna några exempel.


Få kloka tips och råd om hur du ska ta hand om ditt bilbatteri på bästa sätt och när det är dags att byta ut det. Bosch bilbatterier är de bland de absolut bästa startbatterierna till personbilar Startbatterierna är underhållsfria gjorda med silverkalcium teknologi och överstiger orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda. Köp bilbatterier online hos Batteriexperten! Här hittas billiga bilbatterier för alla möjliga bilmodeller!


Alltid ångerrätt och dagars öppet köp. Bilbatterier mår inte bra av att bli urladdade, vilket är ett tillstånd som uppstår redan vid procent laddningsgrad. Längst livslängd på ett bilbatteri får man genom att ständigt ha batteriet fullt laddat, då tål det också minusgrader (även under minusgrader!).


Sammanfattning av testets resultat: Två av de testade reservelverken med frekvensomriktare kan producera tillräckligt bra el för att driva känslig utrustning som hemelektronik. Detta är en miljö som ett bilbatteri aldrig kommer i närheten av. Jag har sett batterier som var över år på en telestation, och dom fungerade utan problem trots den beräknade åldern). Denna patenterade AGM rörcells teknik är militärt utvecklad med syfte att klara av användning i bland annat bandvagnar och tåla tryckvågor från pansarskott.


Det flera andra AGM batterier att välja från de minsta storlekarna av bilbatterier 242x175x1mm upp till lastbilsbatterier om 513x189x2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...