tisdag 4 december 2018

Fm sändare med laddare

Fm sändare med laddare

Få hem först, betala sen! Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom telefoni. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


FM-sändaren fungerar även som laddare till en enhet som ansluts till USB-kontakten. Teknisk specifikation. Sändaren är även en laddare. Köp FM-sändare online på kjell. Med en FM-sändare kan du enkelt uppgradera bilstereon till den senaste tekniken och lyssna på musik från valfri ljudkälla.


Ladda och lyssna samtidigt med en Fm-sändare till bilen. Fm-transmitters som laddas i bilen cigarettuttag kan du många gånger även ladda din egen telefon. Smart, smidigt och enkelt!


Passa på att fynda idag! Handla enkelt med billig frakt. Med den medföljande fjärrkontrollen har du full kontroll över uppspelningen oavsett om du sitter i fram- eller baksätet.


Displayen är stor och tydlig och visar angiven musiktitel (ID3tag) vid MP3-uppspelning från USB eller MicroSD. Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Anslut med valfri USB-kabel (medföljer ej). FM-sändaren har dubbla USB-utgångar så att du kan ladda din telefon eller liknande samtidigt som du spelar musik. Bluetooth FM sändare med dubbel USB laddare. Den ansluts till cigarettändaruttaget och kan användas i enlighet därmed.


Kan du inte lyssna på det du vill i bilen? Då behöver du en FM-sändare! En FM-sändare är helt enkelt en helt nödvändig pryl för dig som vill ha t. Oslagbara priser på FM sändare. Snabb leverans och dagars öppet köp!


Fm sändare med laddare

MediaAssist överför musik och samtal till din radio och stödjer även röststyrning via assistenter som Siri. Denna modell är en mycket praktisk, multifunktionell produkt med en dubbel USB-billaddare som automatiskt laddar din enhet efter anslutning. Fungerar med alla telefoner med bluetooth. Med tanke på hur mycket information det finns på nätet om fm sändare , kommer vi att diskutera detta som en köpguide och förhoppningsvis besvara de allra vanligaste av frågor.


Hitta din nya bilradio till riktigt bra pris! Få leverans på 1-dagar och dagars öppet köp! En grym handsfree FM - sändare till bilen! Denna FM - sändare har dubbla USB-kontakter för laddning av mobiltelefon, surfplatta eller andra elektroniska produkter. LCD-skärm som visar filnamn och arbetsstatusinformation.


Fm sändare med laddare

Monteras enkelt på fläkten. Perfekt för att streama musik från Spotify. FM - sändaren har dubbla USB-utgångar så att du kan ladda din telefon eller liknande samtidigt som du spelar musik.


Streama musik och prata obehindrat medans du kör med denna FM - sändare ! Köp istället en radiosändare som du enkelt kopplar till t. Och det behöver så klart inte vara i bilen, du kan använda FM - sändaren med valfri radio för att lyssna på dina favoriter som finns lagrade i surfplatta, mobil etc. Jag har sökt nu i flera dagar efter en bilig FM sändare , som har en laddare som man kopplar till ett väggurtag. Men jag har inte hittat nån än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...