torsdag 20 december 2018

Läjfen skoterpulka

Fjädring, dämpning och ryckfritt drag ger bra kör och åk-komfort. Ena sidans två sidorutor är trasiga, därav det låga priset. Dock enkla att fixa själv med mjukplast. Packställning för två backar bak. Skoterkälkar är ett tillbehör som många använder för att få ut det mesta av sin snöskoter.


Viktig information om skoterpulkor. Brännapulkan är tillverkad av material från Finland (plast och glasfiber), Tyskland (plast) och Sverige (stål, aluminium, ytbehandling mm). Det är en svensk produkt som är utvecklad och monterad i sverige. Skoterpulka med ett avancerat skidsystem som som klarar -grader och ger en lättdragen skoterpulka och en mjuk och behaglig färd tack vare fjädrar och stötdämpare. Extra förstärkt glasfiberchassi för krävande förhållanden.


Vi har transportmedel för sjö och snö. Kom och kolla på våra båtar och skoterpulkor i Skellefteå, Luleå, Umeå och Lycksele. Köp din skoterpulka hos oss!


Här har vi samlat skotillbehör så att du smidigt kan köpa olika typer av skosnören, sulor, broddar och produkter för skovård online. Fri frakt och retur i butik - 3dagar öppet köp. Mångsidigheten gör Stor-Nila unik. Pulkan är kraftigt dimensionera så att fyra.


SEK 35Läs mer. Detta är en stadig, lättdragen transportkälke som klarar stora påfrestningar och. Mått invändiga: Sittbrunn längd 135cm, bredd 100cm.


Säte höjd 60cm, bredd 96cm. Nila-pulkans mångsidighet är omtalad. Royal AIR : Nu introducerar vi nya Brännapulkan Royal AIR. Den första skoterpulkan på marknaden med LUFTFJÄDRING! En luftkudde från Firestone i kombination gasstötdämpare ombesörjer att ni får en mjuk och behaglig färd.


Skidorna på Läjfen -pulkan tål inte kyla heller. Dom blir spröda och går av. Det har kommit en ny generation av skidorna, som ska hålla bättre. TBear Välkänd medlem.


Har information angående Läjfen. Var på pulkbacken igår i byn och då kom de en familj med en Läjfen pulka dit, så jag började fråga en massa frågor. Han hade köpt den begagnad för år sedan och efter någon månad så sprack ena glidplasten på skidan, och så har även rutan spruckit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...