onsdag 19 december 2018

Uppblåsbar gummibåt

Sveriges skönaste partybutik. Roliga saker till fest och party! Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom fordon. Båtarna är CE-certifierade och 1 säkra.


Våra gummibåtar är inga leksaker att jämföra med gummibåtar i det lägre prissegmentet. Gummi båt för upp till tre personer! Med den här uppblåsbara gummibåten från Jilong kan du och två personer till bege er ut på upptäcktsfärder på det böljande blå.


Maxbelastningen på 4kilo innebär att ni även kan få med packning för äventyret. Utrustad med uppblåsbart golv för extra komfort, stadiga årögglor och rep framtill för enkel dockning vid brygga eller i annan gummi båt. Stabil konstruktion. Manualer och dokument.


Uppblåsbar gummibåt

Uppblåsbar gummibåt med åror av plast. Elektrisk motor på 5W medföljer. Motion Sports Boat with electric motor T-levereras ned åror, uppblåsbar sits, förvaringspåse, reparationsset, bruksanvisning och T18-motor på 5W. Ta en lugn tur på sjön i någon av dessa bekväma uppblåsbara gummibåtar!


Hos oss hittar du gummibåtar i flera varianter och storlekar som låter både stora och små följa med ut på åkturen. Dem gummibåtar vi pratar om här är riktiga båtar och med uppblåsbar köl. Uppbyggd av kraftig PVC och har tre luftkammare, sittkudde och plats för motor på det bakre skottet. Den öppna akterspegel och tubkonstruktion ger en kompaktare och smidigare packbar gummibåt.


Uppblåsbar gummibåt

Lätt att packa ihop och packa upp. En uppblåsbar båt bjuder in till mängder av äventyr på vattenytan. En vanlig båt är både otymplig, dyr och kräver en parkeringsplats, men när du istället väljer en uppblåsbar båt kan du ta bort allt det där och enbart fokusera på de roliga äventyren. Fina gummibåtar till riktigt bra priser.


Köp din gummibåt på Seasea. En gummibåt är den perfekta instegsbåt till båtlivet för barn och ungdomar och Navigationsgruppen lär ut. Luftventil (0) 200. Set med åror till uppblåsbar båt.


Enkelt uttryckt finns det två typer av uppblåsbara båtar för fritidsbruk. Den första typen är gummibåtar utan ett fast skrov. De kan till exempel ha en gummibotten med en uppblåsbar köl och iläggsdurkar av plywood eller aluminium. Ta en liten båttur på havet eller paddla omkring i bassängen hemma! Perfekt för soliga sommardagar!


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Storlek uppblåst: 1. Båten klarar av en utombordsmotor med kort rigg på max hästkrafter. Ju mindre är motorn desto mindre bränsle man behöver.


Uppblåsbar gummibåt

Gummibåt för härliga äventyr med uppblåsbar botten! Det innebär att gummibåten kan hjälpa dig att spara dina pengar. Bestway Båtset TRECK Xär en superfin uppblåsbar båt med tillhörande åror så att du kan paddla dig fram i vattnet!


Zodiacs första gummibåt såg dagens ljus på 30-talet då prototypen av uppblåsbar gummibåt uppfanns som transport för militären. Allt sedan dess har Zodiac varit den ledande tillverkaren av uppblåsbara gummibåtar. Läs mer på Zodiacs Hemsida. Kölen är uppblåsbar och består av gummi vilket ger bättre sjöegenskaper än en flatbottnad vanlig gummibåt.


Ej att jämföra med enklare badbåtar som säljs på stormarknader. LS Nord Marine AB Njut av ditt båtliv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...