måndag 28 januari 2019

Dynamometer köpa

Vi erbjuder dynamoterar för kraft- och momentmätning i många varianter. Mark-Force Gauges Feature Blazingly Fast Sampling Rates Up To 10Hz. Välkommen till Vetek! Köp din dynamometer eller kraftmätare hos Vetek. Köp en lättanvänd och noggrann handdynamometer En handdynamometer används ofta av exempelvis gymnaster, tennisspelare och bergsklättrare.


Med en handdynamometer kan man mäta en persons handkraft och är dessutom perfekt för användning vid rehabiliteringscenter där den fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid träning och återhämtning av muskelskador.

Den största skillnaden mellan en lastcell och en dynamometer är att en dynamometer är optimerad för snabba dynamiska förlopp. En dynamometer är också specificerad med noggrannhet när lasten roterar runt sin egen axel. Lastcell Ci rostfritt stål IP67. Färgkodad dynamometer , graderad i gram och Newton.


Fjädern är upphängd i en fyrkantstav för att förhindra att den vrids sönder. Kan användas för att mäta både tyngdkraft och dragstyrka upp till kg. Av slagtålig plast. Oanvänd dynamometer i originallåda av trä inklusive manual och garantisedel.


Svensktillverkad kvalitetsprodukt, fabrikat PIAB.

Max belastning 5kg med gradering var 10:e kilo. U0Tempograf - Självmarkerande. Mecmesin CFG Digital dynamometer. Instrumentet är mycket lätt att använda. Den har maxvärdeslåsning och en onoggrannhet på maximalt ±. Dragstångens rörelse påverkar vågtrumman via en fyrkantsaxel.


De kraftupptagande delarna består av speciellt tillverkade koniska fjäderbrickor, konstruerade så att de inte är utsatta för slitage. Det går inte att överbelasta fjäderbrickorna. Kan tillfälligt överbelastas med 1 utan att noggrannheten påverkas.


Fullständigt tät, samtliga instrument trycktestas. Dynamometern kan överbelastas med 1 utan att noggrannheten påverkas. Kan levereras med polyesterlack för användning i mycket korrosiv miljö.


Vi garanterar att den håller för en last som överstiger mätskalan gånger utan att gå sönder. Se hela listan på dematek. Brottgränsen har provats av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.


O-ringen på dragstången skyddas av ett membran i neoprengummi. Vid ögonblicklig avlastning, exempelvis vid ett brottstest, bromsas dragstångens returrörelse av en speciellt tillverkad fjäderbricka. En mikrobrytare är kopplad till dragstången och ger kontakt vid ett förinställt värde.


För typerna MA-O är förlängningen omkring 1mm, för typ Q omkring 1mm, för typ S omkring mm, för typerna U och G omkring mm samt för typ E omkring 1mm.

De elektriska anslutningarna görs till numrerad plint i en kopplingslåda. Inget läckage tillåts. Utsidan är zinkpläterad och passiviserad med klar kromatering.


Om dynamometern skall användas i aggressiv miljö, kan den levereras med skyddande polyesterlack. Potentiometern är kopplad till vågmekanismen i instrumentet. Det elektriska motståndet i potentiometern varierar i enlighet med lasten på dynamometern. Motståndet visas i det mottagande instrumentet, som är individuellt kalibrerat och märkt med samma serienummer som dynamometern. Hämta i butik Beställ online, från butikslager.


Proffsiga utskrifter med HP. Se vårt kompletta HP-urval. Finns till till de flesta vanliga märken och modeller. CC Products ekrar är tillverkade i Sverige och med svensk rostfri ekertråd av den bästa kvalitén.


Get Info From Multiple Sources. Mycket prisvärd dynamometer i aluminium. Lägre pris när du köper mer. Lagerstatus: I lager. Tålig dynamometer av aluminium.


Extra tjocka fiberpennor av hög kvalitet i intensiva färger med en extra tålig och åtsittande spets. Jamar är originalet och den mest använda handdynamometern i olika studier. Den mäter handstyrkan mellan 0-kg. BFG dynamometer mäter drag och tryckkrafter.


Den används handhållen eller monterad i provställ. Grupperad produkt Tillgängliga typer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...