tisdag 8 januari 2019

Havsfiskerullar penn

Dess tåliga konstruktion och kraftfulla drev gör den till en rulle som håller dag efter dag, år efter år ute på havet. Har du en gång fiskat med en pennrulle finns det ingen återvändo. Denna rulle har allt du kan tänka dig behöva såväl på kusten som i nordnorge.


Rejält handtag och stabil konstruktion. Generellt brukar man behöva lite rejälare doningar när man sysslar med havsfiske.

Vanligt är nämligen att man fiskar betydligt djupare och med tyngre beten än vid insjöfiske. Fiskar man efter storfångsten behöver man dessutom en rulle som kan hantera en stark och lite tjockare lina utan problem. Featuring a Full Metal Body, stainless steel main and pinion gear, Dura-Drag washers, and a double dog ratchet anti- reverse you will find there is no stopping these reels. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar.


Vår mest sålda havsfiske havsfiskerulle ! Säljs även i ett s. Den klassiska havsfiskerullen är en multiplikatorrulle men det finns också haspelrullar för havsfiske för dig som föredrar det.

En bra universalrulle för havsfiske efter till exempel makrill och sej, eller för torsk och långa på djupt vatten, kan med fördel vara en multiplikatorrulle. Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online. Amerikanska fiskerullar som är kända för sin robusthet. Abu Garcia och Berkley. Penn – Conflict II haspelrulle.


FISKERULLE HAVSFISKERULLAR OCH TROLLINGRULLAR PENN. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti. PENN FATHOM LEVER DRAG LH. Här hittar du ett stort utbud av haspelrullar från PENN. Ram i lättviktsgrafit, sidostycken i aluminium och det beprövade och driftsäkra slirbromssystemet HT-10 som ger mjuk bromsverkan även under hård press.


Willys Sportfiske är en av Sveriges största sportfiskebutiker. Välkommen in i vår webbutik eller besök vår butik i Västerås. Huset är byggt helt i rostfritt stål och är riktigt vridstyvt.


Rullen har ett lättvikts grafikstativ och gavlar. Spolen är i aluminium och rullen har ett rostfritt spoldriv.

Ring gärna Tajtlajn om det är något du saknar. Lägg till i varukorgen. Det finns produkter. Snygg och funktionell rulle för lättare havsfiske och trolling.


BFT Black Thunder V10SE - HÖGER. Aluminiumkropp, balanserad rotor och HT100-kolfiberskivor i slirbromsen. Utvecklad för att hantera superlinor och tåla salt vatten och tunga hugg.


Den här rullen biter ifrån när det behövs! En riktig sportfiskebutik med snabba leveranser och kunnig personal – Vi kan sportfiske! De rullar vi säljer klarar de tuffa förhållandena som en havsfiskerulle utsätts för i form av saltvatten, hög belastning och tuffa drillningar.


Sök bland hundratusentals objekt:. Havsfiskerulle , Havsfiskerulle Cabelas. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats. Fri frakt från 9kr!


Alltid snabba leveranser! Leverantör av knivslöjd och knivmaterial för knivtillverkning. Läderarbete och hantverk. Flugfiske och flugbindning. Daiwa Sea Spine i originalkartong.


Om du fortsätter använda webbplatsen samtycker du till detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...