måndag 28 januari 2019

Texa design golvlampa

Texa design golvlampa

Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Stort utbud av golvlampor. Den är till för att användas inomhus och glödlamporna bör inte ha mer än 7W.


Texa design golvlampa

På senare tid har de även golvlampor (tillverkade i Italien) som ett av deras kännetecken. På den tiden var det fortfarande varubrist och efterfrågan på till exempel reservglas var stor. En del av ursprungssortimentet har vi fortfarande kvar, något som vi är riktigt stolta över. Komplettera din golvlampa med en ljuskälla i LED för lång hållbarhet, låg energiförbrukning och ett riktigt toppresultat! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Hitta det bästa priset. Jämför innan du köper! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Att hitta den rätta golvlampan är inte alltid enkelt. Texa Designs sortiment.


Men vi på Lampan erbjuder ett otroligt brett sortiment av golvlampor och vi är säkra på att du hittar något som passar dig. Toreno kan justeras på höjden och även lampans huvud kan justeras. Toreno golvlampa kan dimmas och kommer ihåg den senast använda diminställningen.


Idealisk som läslampa och med sin slanka utformning upptar den inte mycket plats vid fåtöljen eller soffan. Ställbar på tre olika områden för att du enkelt ska kunna rikta ljuset där du behöver det. Kommer med röd tygkabel som slingrar sig genom och runt armaturen. Dekorerar upp lampan och ger ett lyxigt intryck.


Men ofta har denna typ av golvlampa även en ställ- och riktbar arm som gör att den fungerar utmärkt som läslampa. Handla moderna golvlampor i stilren design från kända designers hos oss på Nordiska Galleriet - alltid med prisgaranti. Besök vår centralt belägna butik på Nybrogatan i Stockholm eller handla enkelt i vår webbutik. Produktinformation. Boomerangformad arm i vitt trä.


Golvlampa med skärm och fotplatta i metall. Levereras med röd tygkabel, Emax 60W. Stilren golvlampa med mässings detaljer som ger ett mycket bra arbetsljus.


Texa design golvlampa

Armen är höj, sänk och vridbar och huvudet går att vinkla. Den är utrustad med pushdimmer så att man kan reglera ljuset till önskad styrka. Samtliga elkomponenter är utbytbara. Pushdimmer med minnesfunktion. Höj-, sänk- och vridbar arm och ställbart huvud.


CETUSNy design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (4-32W) motor. RPM), reversibel i alla lägen. Vackra färger och tidlös design av Estrid Ericson och Josef Frank.


Den stilrena designen gör att Toreno passar in i alla typer av hemmamiljöer. Med dimbar LED med minnesfunktion, pushdimmer. Höj, sänk och vridbar. Lev med svart tygkabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...