onsdag 20 februari 2019

Bordsunderlägg

Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Skapa din egen personaliserade present. Välj Eget Foto och Text. Skärbräda med eget tryck. Runda och rektangulära. I plast, textil eller jute. Köp din bordtablett online i vår webbshop. Bordstabletter och bordsunderlägg.


Bordsunderlägg

Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest. I ett livligt vardagsliv kan bordsunderläggen hjälpa till att hålla bordet rent och snyggt. Det kan vara maten vid bordet, husdjurets skålar från golvet eller så att dek. Filtrera på kategori.


En del rymmer även glaset. Variera din dukning med hjälp av bordsunderlägg. Med hjälp av nya bordstabletter kan du addera en känsla av förnyelse till din dukning. Du kan exempelvis anpassa färgerna efter säsong, och duka upp med bordsunderlägg i ljusa färger för en mer vårlik dukning.


Eller duka upp i röda härliga toner under juletider. Här hittar du alla våra bordsunderlägg i olika material, färger och former! Med bordstabletter skyddar du inte bara ditt bord från spill, utan ger det även färg och värme. Ett bordsunderlägg i plast känns kanske inte lika exklusivt, men är å andra sidan väldigt praktiskt till vardags. I vårt sortiment hittar du runda, ovala och rektangulära underlägg att pryda bordet med.


Med underlägg blir det dessutom enklare att hålla rent på bordet då smulor och annat samlas på underlägget som du enkelt kan torka av och hålla rent. Shoppa bordslöpare och bordstabletter hos Ellos till bra priser. Handla enkelt online hos Ellos. Lagervaror skickas inom timmar.


Bordsunderlägg

Fraktfritt över 5kr. Med trendiga bordstabletter gör du dukningen extra fin och skyddar dessutom bordet från repor och märken. En unik och personlig överraskning.


Använd dem en och en eller flera i taget för större saker. Bordsunderlägg - Ett 4-pack grytunderlägg som skyddar ytor från varma grytor och kastruller. För den som vill gå utanför ramen så har vi även bordstabeltter i material som marmor och plåt, perfekt för den som vill skapa ett genomgående tema i sin dukning. Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, mattor, gardiner och sängkläder!


Bordsunderlägg

Får vi bjuda på en kaka? För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Rätt Start, KG Design, Twistshake of Sweden, We Might Be Tiny och Liewood m. Alltid fri frakt och snabba leveranser 3dagars öppet köp Babyland.


Hos oss på Babyland. Detta set med personliga tallriksunderlägg i plast gör det roligare att duka fram för mat! Lägg till egna bilder och text på tallriksunderläggen för en unik look. Piffa upp dukningen med hjälp av bordsunderlägg. Mixa och matcha färger och material efter humör, årstid eller tillställning.


Bordsunderlägg

Ett enkelt knep är att använda sig av vackra bordstextilier för att skapa ett vackert blickfång i inredningen men även för att skapa härlig stämning vid måltider. I Malmstenbutiken finns många saker som bidrar till ett trevligt hem. Duka till fest med linne från belgiska Libeco och keramik från Anita Le Grelle.


Till vardags finns fina bordstabletter från småländska Åry Home.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...