tisdag 5 februari 2019

Dragvinsch 230v

Dragvinsch 230v

LV-W 250E är speciellt avsedd för uthållig drift i krävande lyft- och drag applikationer. Lyft-och dragvinsch 230V 250kg. Utrustad med snabbverkande nödbröms vid elavbrott, säkring mot överbelastning, vajer och krok. Levereras klar för användning med m vajer monterad.


LV-W 300E är speciellt avsedd för drift i krävande lyft- och drag applikationer. Modellen är utrustad med snabbverkande nödbröms vid elavbrott, säkring mot överbelastning, vajer och krok. Mycket rejäl och med hög kvalitet. Vinschar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.


Välkommen till Jula! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Lägg i varukorgen FORANKRA. Snabb lyft-och dragvinsch ,220V med lång kabel (10m) till manöverdon.


LV-WS: 2till 4(800) kg. Tillbehör till 230v-380v. Alla priser inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer. En mycket robust dragvinsch för tunga drag. Praktisk lyftvinsch med fjärrkontroll.


Konstruerad för vertikal lyftning , lastning och säkring. Mått 35x15xcm. Anslutningskabel m. Fjärrmanövreringskabel m. Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern.


Dragvinsch 230v

Här hittar du elektrisk vinsch med motor och manuell handvinsch som du kompletterar med vinschvajer eller vinschband. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Stora byggvaruhus med Drive-in. Denna vinch används för att höja och sänka belastningen.


Kan lyfta, sänka eller flytta laster upp till 2kg. Du kan använda vinschen med en standard eller dubbel lyftkapacitet. Grundpriset är detsamma som för våra röda block, vid beställning ange art. Vi för ett stort sortiment av utvalda kvalitetsvinschar från Warrior, Goliath, Knott, Al-ko m. Manuella vinschar, elvinschar i och volts-versioner och 2volt samt hydraulvinschar, dragvinschar.


Bara fantasin sätter stop för vad denna lilla smidiga dragvinsch kan användas. Byggvinsch 230V 250. Elvinsch för montering på ATV etc. Motordriven in- och utmatning.


Planetväxel och frikopplingsbar wiretrumma. Med kraftig krok och wirestyrning med rullar. Radiostyrning till mekanisk vinsch. Upp till min batteritid.


Kombinationen av bromssystemet och robust konstruktion resulterar i en mycket säker lyft och dragvinsch. Kränzle Högtryckstvättar 230V ;. Dragvinsch 8kg Inkl meter vajer och manöverspak. En miljövänlig dragvinsch som kräver noll i Underhåll alltid beredd för jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...