onsdag 20 februari 2019

Hager 2x18

LEDshopen har det du behöver! En ny serie kapslingar av plast med innovativa funktioner som gör installationen lättare. PE och N-ledarna, snäpp-in montage av DIN-skena. Skriv produktens första recension.


Lagervara: I Lager. Vi har utvecklat ett enkelt verktyg för att underlätta sammansättning och val av kapsling och produkter. Med hagercentral kan du enkelt skapa din egen central och samtidigt få ritning, materialspecifikation, CE-dokument och gruppförteckning.


Det här är vår allt i ett-lösning med nya smarta funktioner och enkel app-programmering. Infälld normkapsling med max inbyggnadsdjup mm. Vi levererar produkter för Central och Norm av högsta kvalité.


Hager 2x18

Kapslingarna finns i 1 eller modulers bred till rader. Komplett med inmurningslåda av plast med löstagbara kabelinföringsflänsar på ena sidan och knockouts på andra sidan. Utanpåliggande kapsling i plåt med dörr, rader, 2xmoduler. Finns från till moduler.


Kaplsingarna är också försedda med noll- och jordblock med QuickConnect-teknik. GD218N Kapsling 2xm. Gamma plåt levereras alltid med dörr.


Hager 2x18

Handla Kapsling förmonterad 2xm till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Rejäl och står emot fukt ordenligt. Normcentralerna levereras med alla interna ledare mellan huvudbrytare och jordfelsbrytare förbundna och med en fasskena till tre dvärgbrytare per rad. Fasskenan fortsätter hela raden ut.


Det är nu enkelt att snäppa fast dvärgbrytare och samtidigt ansluta till QuickConnect-fasskenan. Centralerna är CE-märkta vid leverans och vid utökning av. Förmonterad central i och modulers bredd.


Hager 2x18

Hager Ready - digital assistent. Rozdzielnica natynkowa 2xna Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Utrymme för upp till moduler för automatik eller säkerhetsprodukter. Tekniska egenskaper E-katalog. Den här sidan använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.


GD226N Kapsling 2X26m i plåt. Tillbaka till hager. Ny innovativ funktion gör att installationen blir lättare och mer bekväm. Centralen är försedd med beröringsskydd på fasskenan och täcklock för normslitsar i reserv. För uppsättning på vägg ingår ett tre-punktsfäste som underlättar fastsättning - uppmontering.


Upptäck Varumärke sortimentet från Selga. Gå till kundvagnen Fortsätt handla. KAPSLING FÖRMONTERAD 2XM. Ej förlängd ansvarstid enl. Alem 0 punkt 3 andra stycket.


Med den här åtgärden öppnas en dialogruta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...