onsdag 13 februari 2019

Korpen gävle pass

SPORTHUSET GÄVLE STRAND! ANDRA AKTIVITETER I anläggningen på Gävle Strand kan du, utöver gym- och gruppträning, även spela badminton, bordtennis, pickleball och innebandy. Hos oss finns ett enormt utbud av olika typer av motionsidrotter. Skulle du inte hitta just din favorit i närheten av där du bor så kan du ta hjälp av närmsta korpförening och starta aktiviteten själv.


Korpen gävle pass

Fotbollen passar alla åldrar. Om den aktivitet du är intresserad av inte finns hos oss så kanske den finns i en annan korpförening i närheten. Både företag och kompisgäng kan vara med och spela. Det går att välja mellan fler olika spelklasser som passar alla.


Pass och nationellt id-kort betalas med kort eller kontant vid ansökningstillfället. Boka tid för att ansöka om pass och nationellt id-kort i Gävle. Läs mer här om hur du kan söka om ett provisoriskt pass. FÖRSÄLJNING I receptionen kan köpa fika, och korv om du är sugen på något. Du måste boka tid för att ansöka om pass och nationellt id-kort.


Korpen gävle pass

Tänk på att vara ute i god tid. Om du behöver ändra eller avboka ditt besök kan du göra det fram till en timme innan bokad tid. Dessa pass ingår i ordinarie gruppträningsutbud som även sker på Sporthuset Söder på Bergsgatan. I lokalen på Gävle Strand kör vi bl. Observera att endast svenska medborgare kan få svenskt pass eller nationellt id‑kort.


För bokning av badmintontid och hallar kontakta receptionen på Gävle Stran tel. Du hittar aktuellt schema och gruppträningspass under fliken Boka Pass Detta schema är ett grundschema. Reservation för ändringar.


Korpen gävle pass

Barn och unga under år måste personligen komma till passexpeditionen för att ansöka om sitt pass och nationellt id-kort. Vårdnadshavares medgivande krävs alltid och lämnas på en särskild blankett. När du vill att träna tillsammans med oss behöver du bara dyka upp, dvs. Ett pass, medlemspris 50:-. Vi är en motionsidrottsförening med fokus på att det ska vara roligt att träna, och att alla ska kunna vara med!


Vi har ett flertal olika aktiviteter att välja på så du ska säkert hitta något som passar just dig. Livskvalitet åt alla genom motion, rekreation och friskvård i gemenskap. Vi erbjuder ett brett utbud av motionsformer i form av allt från lag- och bollsporter till gruppträning som Zumba och gympa. Passen kan vara ute eller inne och med eller utan musik och redskap. Vi jobbar styrke- och rörlighetsövningar i sekunder och vilar sekunder.


Bokning tidigast dagar innan utsatt pass. Bokning kan ske fram till min innan utsatt tid för pass. Avbokning skall ske senast 1min före pass. Tre varningar ger en. Josefins träningsresor.


Träningsresor för dig som tycker om rörelse, värme och glädje. Korpen Hälsokullen. Instruktörerna har lång erfarenhet och gedigna utbildningar inom träning, för att kunna guida dig genom passen på ett tryggt, säkert och inspirerande sätt. Vårt huvudfokus är gruppträning.


Nonprofit Organization.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...