tisdag 12 februari 2019

Öronrengöring hund apoteket

Allt för hunden på samma ställe. Brett sortiment av hundartiklar och hundtillbehör. Kvalitet till bra pris. Foder För Alla Sorters Hundar. Stort Sortiment - Köp Online!


Köp Enkelt Online Hos Häromi!

Köp öronrengöring till hund här. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Beställ dina produkter hos oss. I apotekets sortiment finns tre olika rengöringsmedel för din hunds öron. Har du inte fått någon speciell rekommendation från din veterinär kan du välja vilket som.


En effektiv, lindrande öronrengöring för hund och katt, vid tillfällig klåda och irritation i hörselgången. Löser upp vax och smuts. Innehåller milda, rengörande och desinficerande ämnen.


Applicera lösningen i hörselgången och massera lätt.

Låt djuret själv skaka ur medlet. Rengörande och vaxlösande öronrens till hund och katt. Denna produkt har gått igenom Apotekets kvalitetskontroll. Många hundar och katter har kraftig produktion av öronvax vilket kan leda till dålig lukt och infektioner.


Frontline Petcare Öronrens är en öronrengöring som snabbt löser upp smuts och öronvax i ytterörat. Detta kan förebygga infektioner och minska dålig lukt. MalAcetic Aural Öronrengöring 1ml. Rengöring är viktigt för att hunden och katten inte ska få klåda i öronen.


Använd ej på mycket irriterad hud. Om du är osäker på om ditt husdjur har för irriterad hud rekommenderar vi att du frågar din. Produkten löser upp smuts och vax i yttre örongången.


Den innehåller milda och rengörande ämnen som inte skadar hundens öron på något sätt. Köp allt för din hund hos Häromi! Finns i lager online Kontrollera tillgängligheten i ditt LloydsApotek.


Lila Loves It Öronrengöring. EAR CLEANSER är en öronrengörare som försiktigt löser upp öronvax, lindrar klåda och tar bort obehagliga dofter från hörselgången. Dessutom förhindrar den inflammationer, samt infektioner som orsakas av bakterier och svampar.


Otoclean gör öronvaxet mjukt och därmed lätt att upplösa. CleanAural används för regelbunden rengöring och borttagning av öronvax och smuts.

H-värde anpassat för den känsliga huden i hörselgången. Kan användas tillsammams med lokal antibiotika vid bakteriell infektion. Läs bipacksedeln före användning. Maxim Öronrengöring 100ml.


På Apotek Hjärtat finns flera passande preparat som kan användas för detta så som Epi-Otic, Douxo care auricular care eller Frontline Pet care öronrens. För återkommande öronproblem finns även Oticurant öronpuder som balanserar mikrofloran, reducerar fuktigheten och motverkar dålig lukt i örat. Har hunden mycket vax och lite brunt är det läge för öronrengöring. Fyll hörselgången med öronrengöringsmedel och massera örat.


Hunden kommer snart att ruska på huvudet vilket hjälper till att transportera upp sekret från hörselgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...