torsdag 21 mars 2019

Foodsaver rullar

Genom att du avlägsnar luften förlängs matens fräschör med upp till fem gånger. Maten håller sig fräscht i frysen i månader, till och med år – utan frysbränna. Ost kan förvaras i kylskåpet i månader och färska produkter håller i flera veckor. Perfekt för de veckor när du vill lägga mindre tid på matlagning.


Sortimentet består av vakuumförpackare, containers, påsar och vakuumrullar. Förpackarna är enkla att använda och matförvaringsalternativen kan förvaras både i kyl och frys.

Med exklusiv kunskap inom vakuumkonservering tillhandahåller varumärket ett komplett utbud av olika system, förvaringsburkar, påsar, rullar och tillbehör för konsumenter. Marineringsläge, Skärblad för rullplast, Anti-krossfunktion …. Den expanderbara påsen rymmer stora stekar, hela kalkoner, även gryträtter utan kladd och krångel. Laga maten i förväg och värm efteråt utan att offra fräschheten. Svetsa själv och anpassa längden på påsarna.


Förpackningen innehåller rullar med en sammanlagd längd på 1m. Rullen är perforerad i mitten för att möjliggöra förpackning av två saker samtidigt, perfekt för att lagra matrester i individanpassade portioner. Plasten i portionspåsarna är BPA-fri.


Oavsett vilken dignitet du har när det kommer till att ”vacka” och förvara kommer du hitta en produkt som passar just dina krav.

Upprätt design i rostfritt stål. Handsfree-system för torra, saftiga och känsliga livsmedel. Integrerad rullhållare och knivbord för snabbare hantering. FoodSaver Vakuumpåsar - ziplock.


Extra bred förslutningsremsa. Ingår: vakuum­­ rulle , påsar, tillbehörs­slang, behållare, flaskkork och droppbricka. Varumärket är en del av den större koncernen Jarden Corporation.


De arbetar tillsammans för att skapa lösningar som underlättar folks vardag. Stora vakuumrullar med räfflad insida som ser till att all luft verkligen går ur påsarna. Självklart är plasten fri från Bisfenol A och därför rekommenderad att använda tillsammans med mat. Frys- och värmerullar till Foodsaver vakuumförpackare. Går att använda i frys, mikrovågsugn (upptining) och i kokande vatten.


Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här. Stream Vakuumförpackare är enkel att använda då den fungerar nästan helt automatiskt. Erbjuder hemleverans.


Widforss erbjuder hemleverans. FOODSAVER MATFÖRSEGLARE RULLE CM BRE M. Den automatiske vakuumforsegling giver dig mulighed for at vakuumforsegle mad i kompatible poser og beholdere.

Att de säljs just på rulle är praktiskt, då man kan anpassa påsens storlek efter mängden som ska paketeras. Detta möjliggör att vakuumpacka även mindre mängder, så som ett storkok av matlådor till frysen. På väg hem och Du kan beställa här. Fri frakt när du handlar för över 6kr! Nu drar myggsäsongen igång!


Vakuumrullar i plast för vakuumförpackning. Följ oss på myggjävlar. Här får invånarna skydda sig själva mot myggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...