fredag 29 mars 2019

Littlephant kudde fruit garden

Stort utbud av textilier. Delivered fresh to your door! Order quality fruit from the farm. Utsökta kuddar med tidlös elegans och vackra färger från Svenskt Tenns webbutik.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Våra dekorationskuddar är gjorda av vår vackra väv som åldras med stolthet och vår ambition är att den skall leva med dig länge. Fynda den till ett pris på 6kr hos oss på Roomly.


Den är tillverkad i ett kraftigare bomullstyg tryckt med ett vackert, illustrerat mönster av Camilla Lundsten. En vackert illustrerad tapet med fantasifulla träd med dignandefrukter, en flicka med vattenkanna, en myra, rutiga päron mm. Allt i vackra toner av dovt blått, grått och vitt mot en ljusgrå bakgrund. Littlephant är ett svenskt märke, skapat av designer Camilla Lundsten. Yttertyg av kraftig bomullsväv.


Littlephant kudde fruit garden

Innerkudde av fjäder. Se och välj ur vårt sortiment med tusen artiklar online. We design and make sustainably produced products for you, your kids and your home. Handla fina kuddar till låga priser hos Cellbes.


Vi har allt för hemmet! Vita slingrande växter med surrealistiska frukter i rutigt bildar vajande bubblelika formationer ihop. Ett fantasimönster med retro-look som liknar illustrationer i sagoböcker från 50-talet. Fri fraktLägsta prisI lager. Kvadratisk kudde med mönster.


Du sparar - Beskrivning:Kuddfodral 50x50cm i vår välkända väv. Stuvbitar inom Hemtextil ᐈ Avslutad sep 19:32. Decoration Cushion 50x50cm. Bildresultat för littlephant kudde.


Mått per rulle: Längd 1m, bredd m. FSC (Forest Stewardship Council) certifierat papper från ansvarsfulla källor och återvunna PET-flaskor. Mönsterrapport cm. Denna pin hittades av stéphanie viala. Vi lovar att det finns nåt som passar just din personlighet. Väskan är tillverkad i högkvalitativ bomullsväv med många fina skinndetaljer.


Tygets karaktär och kvalité är speciellt framtaget för att hålla länge och låta de vackra mönstren åldras vackert. Väskan är funktionell med smarta fack och rymmer en tums laptop. Kudde Feathers 60x40cm 6kr. Fabric By The Meter X. Fruit garden - Aqua (6SEK) 399. Select the code below, copy and.


Kreativiteten står alltid i fokus och bakom varumärket står Camilla Lundsten – en fantastisk formgivare och entreprenör vars produkter talar direkt till hjärtat. Hitta rätt produkt till rätt pris. Hennes mönster känns lika fantasifulla som självklara och det är omöjligt att inte tycka om dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...