måndag 8 april 2019

Canikur innehåll

Naturlig hjälp till en välfungerande mage. Tredubbel funktion: probiotikum, prebiotikum och mineralrik lera kombineras i en enda formulering. Används vid obalans i tarmen.


SOJAolja, inaktiverat jäst, glukos, natriumklori dinatriumfosfat och solrosolja. Tillsatsämnen: Enterococcus faecium, bentonit. Vrid ringen på sprutans kolv till önskad dos och tryck ut pastan i hundskålen eller direkt i hundens mun.

CandiCUR ActiCand behandlar och förbygger svampinfektion. Den innehåller mjölksyrebakterier(lactobaciller) och på ett helt naturligt sätt behandlar svampinfektion i underlivet och verkar förebyggande för en balanserad bakterieflora, vilken är grunden till ett friskt underliv. Can ikur består av växtfiber och mineraler som skyddar tarmväggen, hjälper till att binda oönskat innehåll, ser till att avföringen får normal konsistens och försvinner sedan med avföringen.


Ett välsmakande, pro- och prebiotiskt fodertillskott i form av pasta – för hund och katt. Det hjälper till att återställa funktionen vid obalans i tarmen. Glukos (druvsocker), risstärkelse, citrusrester, natriumklori kaliumklori 1. Produktbeskrivning.


Hunden ska under behandlingskuren hela tiden ha fri tillgång till friskt vatten.

Asken innehåller tabletter. Tuggtablett som återställer tarmfunktionen vid akut, okomplicerad diarré hos större hundar. Innehåller växtfibrer och mineraler som binder oönskat innehåll i tarmen och sedan försvinner med avföringen.


Ge dosen gånger med 8-timmars mellanrum. Innehåller hjälpämnen med tredubbel funktion: probiotikum, prebiotium och mineralrik lera kombinerat i en enda formulering. Tuggtabletterna är utvecklade för att återställa tarmfunktionen vid akut okomplicerad diarré och är ett enkelt och bra alternativ till fasta. Den kan användas som en kur när du har svampinfektion i underlivet men kan också med fördel användas i förebyggande syfte t. Tuggtabletterna består av växtfibrer och mineraler som binder oönskat innehåll i tarmen och som därefter försvinner tillsammans med avföringen. Canikur tabletter mängd.


Ett enkelt och bra alternativ till fasta. Innehåller ämnen som skyddar tarmväggen och normaliserar avföringens konsistens och aktiviteten i tarmen. Viacutan Plus är en balanserad och koncentrerad blandning av Omega och Omega 3-fettsyror som härrör från både växt-och fiskoljor. De Omega 6-fettsyror som finns i Viacutan Plus har en mycket hög halt av biologiskt aktiv gammalinolensyra (GLA), vilken är särskilt viktig för att upprätthålla en frisk hud. Pastan hjälper till att lindra och återställa den naturliga balansen.


Innehåll Sammansättning: Sojaolja, inaktiverat jäst, glukos, natriumklori dinatriumfosfat och solrosolja. Cankur tuggtabletter kan användas ensamt eller som komplement till medicinsk behandling rekommenderad av veterinär. Här hittar du ett fantastiskt sortiment av torrfoder till din hund.

Dessutom har vi ett brett sortiment av allt från hundfoder och kattfoder till kattsand och tillbehör. Pasta för att främja och upprätthålla den naturliga tarmfloran i doseringssprutan. Pasta till att främja och upprätthålla den naturliga tarmfloran i en doseringspruta.


Det kan användas förebyggande och som ett komplement till medicinsk behandling. Oj, nu blev det reklam. Som medlem kan du här läsa lite kort info om Little black dog och gå vidare till medlemsprofilen.


Tar bort skadliga bakterier och ämnen från tarmen, ger hunden extra energi och återställer salt- och vätskebalansen. Webbsidan är fortfarande under utveckling. Vi ber om ursäkt för att en del av innehållet fortfarande är på finska eller engelska. Detta kommer att åtgärdas framöver.


Hoppa till innehåll. Livet med dobermann. En blogg som bara handlar om hun hundträning och hundliv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...