tisdag 9 april 2019

Fel på bränslemätare båt

Om bränslemätaren inte rör sig, sedan på mätaren med fingret. Hitta kontakterna på baksidan av bränslemätaren. Om mätaren inte rör sig, och fortsätt sedan till nästa steg. Beroende på din båt, kan du behöva ta bort mätaren med skruvmejsel set. När jag håller på att lägga till med båten i hemmahamn visar helt plötsligt bränslemätarna tom tank.


Fel på bränslemätare båt

Bränslemätare funkar ej – Byta – Mek Teknik. Man kan ju mäta på kabeln med armaturen kvar i tanken innan man tankar och efter och ligger värdena inom vad de ska så är armaturen hel. På ovanstående båt har Kurre gjort ett omfattande elarbete. Nedan några bilder på hur det såg ut före och efter avslutat arbete. Så här såg det ut i båtens elcentral när Kurre kom till båten.


Nedan ser du hur det ser ut när jobbet är klart. Säkringsdosorna är det senaste inom båtel. Kontrollera att alla kabelanslutningar (både på baksidan av mätaren och på avsändarens enhet) är rena, tätt och fritt från smuts och korrosion. Stort lager med snabb leverans.


Välkommen till Skruvat. Skalan visar bränslenivån E till F (för mer info, klicka på artikelnumret nedan). Inbyggnadsdiameter: mm. Observera Europeisk standar. Godkända bränslemätare i båtarna PROVAR Våra bränslemätningar genomfördes vid flera olika farter från knop och uppåt.


Här med en Yamaha F3som kontrolleras av Daniel Dellgar, produktansvarig för Yamahas utbordare på den skandinaviska marknaden. När din bränslemätare ger dig instabila värden eller ingen alls, kan det finnas en del saker på gång. Problemet kan bero på följande: en trasig säkring, en lös jord till bränslemätaren eller den sändande enheten till en gemensam grun en lös tråd på S-post på bränslemätaren eller det bränsle som sändande. Var på Biltema och köpte en ny bränslegivare till bensintaken. Om lagningarna av båten innebär att den inte kan användas lika bra som vanligt eller om de gör det finns särskilda risker med att använda båten kan du kanske hävda att säljaren borde ha upplyst dig om dem.


Om det av besiktningsprotokollet framgår att båten har lagats kan du nog inte hävda att det finns ett fel på båten , för då har du ju upplysts om det. Under ca halv tank delar sig tanken i en vänsterdel och en högerdel. Att tillägga är att markeringen på armaturen stämmer med markeringen på tanken. Därför finns det två bränslemätare i tanken.


Det finns dock bara en bränslepump. Denna sitter på höger sida och suger hela tiden bränsle från vänster tankhalva(med hjälp av ejektorverkan) över till höger halva. Det måste vara något fel i huvet på mig. Jag har tänkt och tänkt och kan inte fatta vad det e för fel på den. Har snackat med en kille som hade en volvo 7och han hade samma problem som jag har.


Fel på bränslemätare båt

Men han fattade inte heller vad det va för ngt problem. Ett väldigt vanligt fel på 9och 740. Garantin gäller för dolda fel i skrov, däck, elektronik och annan utrustning som behövs för att använda båten , en månad framåt från det datum då försäkringsbrevet utfärdats. Fel finns det på den lastmaskin jag köpte, försöker beta av ett i taget. Autoexpress har listat de tio vanligaste felen på begagnade bilar - genom ett samarbete med bilförsäkringsbolaget Warrantywise.


De har även listat modellerna där det är mest troligt att hitta felen. Båt , Båttransport. Kontakta oss om Ni hittar fel på sidan eller om ni vill ha kompletterande information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...