tisdag 23 april 2019

Felkodsläsare bluetooth

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Bluetooths Heute bestellen, versandkostenfrei. Felkodsläsare ELM327. Det finns även felkodsläsare som speciellt är utvecklade för vissa bilar och bilmärken.


Felkodsläsare bluetooth

I detta test går vi igenom vilken felkodsläsare som är bäst! Carsoft Diagnostikverktyg, US V2. En felkodsläsare kan vara till stor hjälp för en vanlig bilägare, även för den som inte mekar själv: Om en varningslampa lyser på instrumentpanelen så kan du med hjälp av en felkodsläsare ta reda på om det är säkert att köra vidare, eller om du måste kontakta verkstaden direkt. Få leverans på 1-dagar och dagars öppet köp! Av Scitzi forum Teknik.


Med denna enhet kan du släcka servicelampor och ta fram viktig data gällande din bil. Med hjälp av en dator och programvara kan du läsa av t ex. Fördelen med denna typ av felkodsläsare är den långa räckvidden samt valmöjligheterna. Stort utbud av felkodsläsare, Handplockade av oss. OBD2-uttaget kan läsa ut.


I vårt utbud finner ni felkodsläsare från Autel och Icarsoft. Alla är mycket enkla att använda och finns till alla vanliga bilmärken och hjälper er att felsöka och släcka varningslampor för Motor, Airbag, ABS med mera. Snabb felkodsläsare med inbyggt felkodsbibliotek för både generiska och tillverkarspecifika felkoder.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Det finns gott om felkodsläsare på marknaden idag och utbudet sträcker sig från billiga, generiska bluetooth -scanners som låter dig tolka enkla felkoder och återställa fabriksinställningar via mobiltelefonen till professionella, hand-hållna enheter med utökad funktionalitet.


Lägg till i varukorgen. Mycket god täckning i mjukvaran. Ett bilmärke ingår, köp till fler vid behov direkt i appen. Fungerar med ett stort antal bilmärken och modeller, just vilka sensorer som kan avläsas varierar från bil till bil.


Det går även bra att släcka felkoder, vilket sopar felet under mattan utan att faktiskt lösa det. Referens EE_25_MINI. Läser både generiska och tillverkarspecifika felkoder.


Felkodsläsare bluetooth

Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vi har felkodsläsare till de flesta bilmodeller på marknaden. Om din felkodslampa, motorfelkodslampa eller servicelampa lyser så behövs en bilscanner för att kunna hitta felet. OBD-II ELM3felkodsläsaren är ett effektivt samt praktiskt diagnostikverktyg för bilar.


Använd trådlöst tillsammans med din dator, mobil eller surfplatta. Ansluts till bilens OBD-2-uttag och läser av felkoder samt realtidsdata (oljetryck, luftmäng tändning m.m.) och visar informationen i användarens Android-mobil eller dator. Läser felkoder, och raderar felkoder, avläser diagnostik trådlöst i realtid via OBD-porten på din bil, finns på i princip alla bensinbilar sen -9 och diesel från ca -Koppla upp dig via din mobil eller dator.


Felkodsläsare bluetooth

Spara 8kr RRP: 19kr. Inte sällan är det just att lokalisera problemet som är det knepiga, men inte om man har en bra felkodsläsare. Det behöver inte vara dyrt och svårt att få tag på en egen felkodsläsare.


I vårt sortiment här på Prylstaden finns en rad olika felkodsläsare i olika priskategorier från dryga hundralappen upp till dryga tusenlappen. Någon som provat denna, erfarenheter? Tips på app att använda till den om jag ansluter den till Ipaden ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...