fredag 31 maj 2019

Cykel motor kit

Vi levererar från de bästa europeiska leverantörerna och importörer som är certifierade. Få tillgång till över 100. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Lägst priser på Elcyklar Spara pengar nu!

Ombyggnadskit, eller elcykelkit som det även kallas, består av komponenter som används för att bygga om en vanlig cykel till eldrift. Vilket kit ska jag välja? Väljer du en direktdriven motor så är naven.


I den här guiden har vi använt ett elcykel- kit av märket Bafang BBSfrån Batbike. Mått mellan hålen på fästplatta: mm x 1mm. DET GÅR ATT VÄNDA POLERNA TILL MOTORN FÖR ATT BACKA!


Bilden kan avvika från verkligt utseende.

W, 36V navmotorkit för framhjul exklusive batteri. Varje motor har unika egenskaper som kan vara mer passande för dig. Välja det bästa alternativet för dig beror på din körstil. Internt kuggväxelmotorn. Fördelar mot Direktdrivna navmotor.


A1vg5fcwY Vill du ha mer information – sök på BBSpå. Det finns mycket att se. För att montera bort ditt gamla vevparti och vevlager så behöver man specialverktyg. Vi rekommenderar att man åtminstone har följande verktyg.


Vevarmsavdragare(vårt verktyg passar den vanligaste standarden) 2. Se hela listan på batbike. Avdragare för vevlager(vårt verktyg passar den vanligaste standarden) 3. Haknyckel(behövs till vissa cyklar) Bafangs nya beteckning för produkten: MM G340. Kraftfulla motorer placeras ofta i mitten eller bakdelen av cykeln.


Att ha en kraftfull motor framtill kan göra att det blir instabilt och ökar risken för att slira.

Om du tycker om att cykla i terräng med gott om backar, upp och ne rekommenderas en kraftfull motor till elcykeln, men tänk som sagt på var motorn ska sitta. Motorn kan nyttja växlarna så man kan växla ned i tunga backar eller om man drar tungt. Känns som att trampa en vanlig cykel , men man orkar mycket mer. Längre körsträckor än med navmotor. Cykeln kan ha dämpning i både bak- och framhjul.


Oftast bra kvalitet och driftsäkra system. Spar på Gearsensor – som beskytter cyklens gear ved at afbryde motoren kortvarigt når du skifter gear. Har din cykel hydrauliske bremser, har vi en særlig bremsesensor til det. Ett 36V 10AH batteri ingår i kitet, och ger dig en räckvidd på upp till fem mil. Motorn passar till standard vevhus som är 68mm breda.


Motorn går att montera på cyklar med 20″-29″ hjul. Blir du inte nöjd med något som du köpt hos oss, får du returnera det inom dagar. Sänd med kvitto (gäller som garantisedel) och ange ditt telefonnummer och vad du inte är nöjd med. Byte kan ske mot andra varor eller beloppet återbetalas mot en returavgift ( av varuvärdet). Att konvertera sin cykel till en elcykel med ett framhjulskit är faktiskt enklare än vad man tror, men det gäller att veta vilken motor som är bäst, kompatibla komponenter, bra batteri och framför allt se till att elcykeln blir säker.


En 500w motor ger mer kräm i uppförsbackar och motvind men räknas också som en motoriserad cykel vilket kräver minst moped klassbehörighet. Shengyi’s 500w motor är en liten och smäcker bakhjulsmotor och är ett perfekt val för den som vill bygga en stilren elcykel med dolda komponenter. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...