torsdag 23 maj 2019

Febertermometer bebis

Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Vårt mål är att hålla marknaden lägsta priser på febertermometers. Snabbt och billigt. Febertermometers för armhåla, oralt, rektalt, öron samt helt kontaktlös termometer. Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor.


Febertermometer bebis

Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Jämför produkter inom data och tillbehör. Hitta lägst pris på hos Pricerunner.


Vill du snabbt och smidigt kunna kolla om ditt barn har fått feber? En digital febertermometer kommer underlätta vab-dagarna och mer än vad du kanske anar. En bra febertermometer är bra att ha i husapoteket och är minst lika viktigt att ha hemma som Alvedon, plåster och första förband.


Att hålla koll på din egen eller ditt barns temperatur och veta vad normal temperaturen är och om man har feber vid förkylningar och andra sjukdomar är inte bara praktiskt utan kan vara viktigt för att kunna ställa en diagnos. Här hittar du noga utvalda digitala febertermometrar för barn. Du väljer själv hur du använder din termometer: de är multifunktionella och kan användas oralt, axillärt (i armhålan) och rektalt. Vanligtvis brukar det räknas som feber om kroppstemperaturen är 3grader eller högre.


Men det kan variera något mellan olika barn. Barnet kan ha både lägre och högre än 3och ha feber. Det viktiga är att fokusera på hur barnet mår i övrigt.


En tillförlitlig febertermometer är en bra hjälp inte minst under småbarnsåren. Vi har digitala termometrar för munhåla eller ändtarm med kort mätti belyst display och ljudsignal som indikerar när mätningen är färdig. En örontermometer kan vara ett smidigt sätt att mäta på små barn som kanske inte vill vara stilla så länge.


Det är viktigt att ha en febertermometer till bebis , många sjukdomar visar sig just som feber hos barn. Tänk så synd det kommer vara om din bebis när hen får sin första feber, så obehagligt det måste kännas. Håll koll på din egen eller ditt barns temperatur vid förkylningar och andra sjukdomar.


En febertermometer är bra att ha i husapoteket. Oftast får man feber i samband med virusinfektion, men feber kan också bero på bakterier. Den normala kroppstemperaturen hos vuxna varierar från person till person, men brukar ligga mellan och 3grader. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Med sin tydliga och tillgängliga display är det lätt att snabbt se hur tempen ligger. Detta ger en mer korrekt temperaturmätning. Efter att man har tagit tempen så visar den huruvida temperaturen är förhöjd eller inte genom att displayen blir grön, gul och röd. Tommee tippee digital är nämligen speciellt utvecklad för bebisar och barn och är en smart och smidig febertermometer från Tommee Tippee. Tommee tippee thermometer termometern mäter barnets kroppstemperatur via pannan så att du slipper hålla på med öron eller ta tempen rektalt.


Febertermometer bebis

Att ta tempen på sitt barn kan vara en onödigt besvärlig uppgift. Denna termometer mäter i örat på ungefär sekunder och ger då ett mycket korrekt svar. För spädbarn och mycket små bebisar rekommenderar vi nästa febertermometer detta test, men för barn och vuxna är detta en mycket smidig och välfungerande termometer. En av de viktigaste sakerna i medicinskåpet.


När någon i familjen drabbas av feber är det viktigt att ta reda på hur hög den är. För att ta tempen på en bebis är det smidigt med en kontaktlös febertermometer , så att du slipper gå in i öra eller mun. För kring hundralappen så får du en febertermometer som alltid visar närmast exakt temperatur och som är enkel att använda. Nackdelen med den här typen av febertermometrar är däremot själva avläsningstiden vilket ligger på sek för rektal och sek för oralt.


För bebisar och vuxna är detta inte ett problem. I vårt sortiment finns det olika varianter av elektroniska febertermometrar för såväl örat, munhålan och ändtarmen. Feber innebär att kroppens temperatur blir högre. Kroppstemperaturen kan variera något mellan olika barn. Det brukar räknas som feber om temperaturen är 3grader Celsius eller högre.


Feber kan vara ett tecken på en allvarligare sjukdom, men det är ovanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...