torsdag 23 maj 2019

Fuktsensor

Den kräver inga batterier, dessutom bidrar den inte till någon strålning. Med hjälp av smarta fuktsensor er kan du hålla ständig koll på ditt hem och upptäcka ifall det skulle översvämmas medan du är bortrest. Med teknikens hjälp kan vi ibland minska skaderisken när något oplanerat händer.


Condair är din specialist inom fuktsensor och fuktgivare. Sensor för att mäta fuktighet i jord. Digital temperatur- och fuktsensor DHT11. Motståndssats 10R – 1M x= 6st. Fram till idag har det varit omöjligt att veta fuktnivåerna innanför t. Med InviSense mikrometertunna fuktsensor som placeras där man vill veta hur fuktigt det är och ha det som en indikation på om renovering behövs eller inte.


Med ett vattenlarm kan du på ett enkelt och billigt sätt minska risken för kostsamma vattenskador. Installera en läckagevarnare under diskbänken eller diskmaskinen där risken för vattenläckor är som störst, så ökar du chanserna att upptäcka vattenläckage innan det är för sent. Ha kontroll över ditt hus när du inte är hemma. Det är lätt att glömma, men med fuktsensorn CHILIPULVER behöver dina krukväxter aldrig vänta på vatten.


Fuktsensor

Placera sensorn i odlingsmediet – när det är dags att vattna blinkar den blått för att påminna dig. Om du har ett automatiserat hem baserat på 433MHz har vi sensorer av olika slag till dig! Fuktsensor, 12-pack. Här hittar du exempelvis rörelsevakter, IR-sensorer och magnetkontakter från Nexa och Telldus. I vår Webbshop hittar du Grohe fuktsensor.


Grohe Sense, den smarta vattensensorn som skickar larm till din mobiltelefon. LCD-skärmen visar tydligt om ditt sovrum eller barnrum är för kallt, varmt, torrt eller fuktigt. Nu kan du även hålla koll på dessa värden i mobilen via Mi Home-appen.


Fuktsensor

Se relaterade produkter ovan. Se datablad för kompletta specifikationer. Prong är ett sensorkort som monteras direkt på micro:bit och kan upptäcka markfuktighet. Perfekt för användning av automatiska bevattningssystem. Om temperatur eller luftfuktighet snabbt växlar så kan du få en pushnotis som meddelar att någonting inte verkar stämma.


Automatisk vattenbesparande bevattningMed GARDENA Jordfuktighetsgivare tar den automatiska bevattningen hänsyn till hur fuktig jorden är. Bevattningen startar inte om jorden redan är tillräckligt fuktig och är bevattningen igång så avbryts den vid uppnådd fuktighetsnivå. Badrumsfläkt med fuktstyrning och ljussensor, med kallrasspjäll.


Pax Passad , med kallrasspjäll, är främst avsedd att användas som punktförstärkning för ventilation i bostäder med annat befintligt system för grundventilation (t.ex. mekanisk frånluftsventilation). Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt vid köp över 3kr och möjlighet till fri retur i butik. Vattenlarm – Ajax LeakProtect. Med tidig upptäckt förhindras kostsamma skador om diskmaskinen eller vattenberedaren.


Modell: WSDCGQ11LM. Kommunikation: Zigbee. Luftfuktighetsområde: - 1 RH. Temperaturområde: -till °C.


Fuktsensor

Jag har nyss bytt bil och blev förvånad när mina torkare satte igång av sig själva när det började regna. Fick sedan veta att bilen har så kallad regnsensor. Och det känns ju lyxigt.


Vi har ett komplett sortiment med fokus på kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...