onsdag 29 maj 2019

Glasbehandling vindruta

Glasbehandling vindruta

Stryk ampullen över hela rutan. Jobba in medlet med en ren mikrofiberduk och torka sedan av rutan noggrant tills allt glasbehandlingsmedel är helt borta. Din ruta är behandlad.


Glasbehandling vindruta

Med bra sikt och säkra resor som följd! Glasbehandling med nanoteknik. Den unika behandlingen med nanoteknik förenar sig med glaset genom en kemisk bindning.


Du får bättre sikt och vindrutan håller sig ren från smuts och partiklar. Regndropparna glider av rutan vid rörelse och vindrutetorkarna behöver inte användas lika mycket. Insekter och is fäster inte lika bra som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. En produkt som vi verkligen rekommenderar! Med Aquapel kan du egentligen köra utan att använda vindrute-torkarna när det regnar.


I mörker så förbättras sikten avsevärt i blött väder och det gör Aquapel till en ren säkerhetsprodukt. Denna produkt borde det var lag på att använda. Efter behandling pärlar sig regnvattnet på rutan vilket ger en stor siktförbättring vid körning i dåligt väder. Rengör och torka vindrutan och vindrutetorkarna. Häll ut medlet över en torr, mjuk trasa och gnid in det över vindrutan i cirkelrörelser.


Välkommen till Thoréns Glas, ditt moderna bilglasmästare i Göteborg. Till oss är du varmt välkommen att vända dig både som privatperson och som företag. Behandlingen ger vindrutan ökad slitstyrka och vattenavvisande egenskaper. Dessutom ökar kontrasten och reflexerna reduceras vid regn- och mörkerkörning.


Undersökningar visar att sikten förbättras med upp till. Gör rutor av glas och plast hala så att vatten och snö lättare rinner av. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt. Det gör att vindrutetorkarna inte behöver användas lika ofta.


Förutom säkerhetsaspekterna blir vindrutan lättare att tvätta, förbrukningen av spolarvätska minskar samtidigt som det blir enklare att skrapa bort snö och is på vintern. I nästa steg appliceras glasbehandlingen på alla rutor. Resultatet är lättskötta rutor och en vindruta som är lätt att se igenom.


Skyddet fungerar likt ett vax, och vid nederbörd är det inte alltid längre tvunget att använda vindrutetorkarna. Så här sparar du pengar med en glasbehandling. Vindrutan blir lättare att hålla ren från smuts och partiklar, även snö och is blir enklare att få bort. Vid körning i höga hastigheter försvinner också vattendroppar.


Med Ditec glasbehandling blir din vindruta vatten- och smutsavvisande vilket ger betydligt bättre sikt i regn och mörker. Ett enkelt sätt att öka trafiksäkerheten! Dessutom blir rutan lättare att hålla ren, sommartid vid avlägsnande av insekter, vintertid avlägsnas snö och is med enkelhet.


Förpackning: Spray 5ml. Alltid snabba leveranser! Borttagning av glasbehandling vindruta ? Har alltid kör med någon typ av glasbehandling på vindrutan har provat aquapel, rainx etc etc och dessa har det inte varit några som helst problem att få bort om man velat med t. Ett flourpolymerbaserat skydd för glas. Främst för personbilar, men det fungerar även utmärkt på andra fordon med glasrutor, samt även vanliga fönster, duschkabiner i glas mm.


Fördelen med denna glasförsegling är många. Smuts, insekter, trafikfilm, och is har svårare att fastna regndroppar rinner av vid högre hastigheter, reflektioner minskar vid mörkerkörning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...