fredag 7 juni 2019

Daiwa fiskerullar

Daiwa fiskerullar

Vi på fiskejournalen har noggrant valt ut de bästa rullarna för alla olika typer av fiske. Se alla flugrullar här. Stort sortiment av haspelrullar. Från alla kända varumärken.


Daiwa fiskerullar

Köp din trollingrulle här. Gratis att använda! Topp rullar producerade där det är allra bäst, nämligen Japan och du får års garanti på rullarna. Hitta 2produkter från butiker. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti.


Nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg. De senaste åren har de hoppat över grossister i olika länder och säljer i stället haspelrullar och andra produkter direkt till fiskebutiker. Sveriges största utbud av fiskerullar till bra priser - Under denna kategori hittar du rullar till alla fiskemetoder.


Bland det roligaste att florera runt i är rullmarknaden, men det kan också vara svårt att välja samt veta vilken rulle som passar just dig. Detta är en fiskerulle för den kräsna sportfiskaren som verkligen vill ha det bästa! Just denna storlek är väldigt allround och den gör sig lika bra i sötvatten som i saltvatten. Deras haspelrullar håller en mycket hög kvalité och är prisvärda.


De har alltid spjutspetsteknologi i sina fiskespön och fiskerullar , fiskelinor och fiskedrag. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. DAIWA STRIKEFORCE 100S. Vi har alla typer av fiskerullar som passar till ditt fiske. Fiskerullar av alla typer från kända varumärken t. Haspelrullar av alla typer från kända varumärken t. Daiwa är ett populärt varumärke bland sportfiskare.


Moderbolaget heter Daiwa Seiko och huvudkontoret finns i Higashikurume i Japan. Daiwa -koncernen består av ett flertal bolag och de tillverkar bland annat fiskespön, fiskerullar , fiskelinor och olika typer av beten. Då ska du kika in Daiwas Crossfire LT, en lätt och starkrulle med bl. Daiwas Tough Digigear, som ger rullen en silkeslen gång och Daiwas ABS spole som ger dig längre kast! Daiwa har alltid legat i framkant när det kommer till produktionsutveckling och material.


Daiwa har utvecklat egna karbonfibermaterial som har hållbarhets om överträffar metall i många hänseenden. Ultralätt kropp, rotor, spole och handtag kombineras för att ge dig en så låg vikt som möjligt. Millionaire CT SV – Daiwa.


Smarta utvecklare av fiskerullar designar sina rullar så de är både vänster- och högervevade. Rullar som går att anpassa efter dina önskemål är dock inte alltid lätta att hitta och ibland finns det ett överskott av högervevade rullar på marknaden. Rullar är mer än någonting att bara förvara linan på.


När det gäller spinnfiske finns det två sorters fiskerullar , haspelrulle och spinnrulle. Spinnrullen i sin tur finns som multiplikatorrulle eller inkapslad rulle. En bra rulle för spinnfiske ska kasta långt, ha en bra broms och ett bra linupplägg.


Daiwa fiskerullar

Daiwa Revros är en rullmodell som passar till alla typer av fisken, Rullen är byggd med LT systemet som betyder att rullen är mycket lättare men är byggd för tuffa tag. Rullen har också ett system som heter Air Rotor System som gör att den väger mindre än andra rullar på marknaden. Daiwa Infinite Anti-Reverse garanterar mjuk och smidig kontroll till exempel vid jiggning. Rullen har en välfungerande Daiwa ATD-frambroms som effektivt sätter stopp för fiskarnas framfart och en ABS-spole som ger extra långa kast. Daiwas Digigear-maskineri fungerar säkert - det märker du vid varje varv med veven.


Låga priser Fri Frakt över 499:- Snabba leveranser Nöjda kunder. Vi säljer fiskerullar för alla typer av fiske till ett lågt pris! Berkley Berkley Cutter 110mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...