måndag 24 juni 2019

Daiwa havsfiskerullar

Daiwa havsfiskerullar

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Den har även en programmerbar jiggfunktion. Utöver detta har rullen en maxbroms på hela 20kg och en linkapacitet som tar imponerande 7meter med 70mm lina.


Nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg. Vänstervevad havsfiskerulle. Smarta utvecklare av fiskerullar designar sina rullar så de är både vänster- och högervevade. Rullar som går att anpassa efter dina önskemål är dock inte alltid lätta att hitta och ibland finns det ett överskott av högervevade rullar på marknaden. Vår mest sålda havsfiske havsfiskerulle ! Säljs även i ett s. Din sportfiskebutik på nätet!


En havsfiskerulle är egentligen en rulle med extra allt, det krävs en rigid design och materialval utöver det vanliga för att få fram en rulle som klarar de hårda miljöer som dessa brukas i. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Välj havsfiskerulle bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl. Hitta rätt produkt till rätt pris. Modell Vev Vikt Utv. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti.


Daiwa havsfiskerullar

Perfekt för havsfiske i Norge efter torsk, sej och hälleflundra. Bromsen på Saltist är ställbar i tre olika lägen, Minimum, Mothugg, MAX. Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Penn Fathom II Level Wind LC.


Hos oss hittar du havsfiskerullar i olika modeller och prisklasser. Super Kenzaki är lätta och välbalanserade, och med inbyggd styrka förmedlar spöt allt som händer under ytan till fiskaren. Den avancerade designen av klingan och valet av toppmaterial har gjort det möjligt att skapa dessa otroligt lätta spön.


Saltiga-serien har gjort många sportfiskdrömmar till verklighet. Saltiga återvänt till marknaden med introduktionen av en MQ-kropp och en helt ny design. Den absolut bästa haspelrullen du kan ha till ditt tyngre havsfiske.


Saltiga är tillverkad i Japan och utbuktar i sömmarna med teknik. Tanacom 7kan manövreras manuellt eller via den inbyggda motorn. Grymt bra havsfiskerulle till Norgefisket!


Daiwa havsfiskerullar

Rullen har en helt ny anodiserad ytfinish som motstår rost och korrision. På insidan hittar man bl. UTD slirbroms som broms även den största av fiskar. Saltist BG är en riktig favorit för den kräsne havsfiskaren såväl som nybörjare som vill ha bra prylar som verkligen håller!


Deras haspelrullar håller en mycket hög kvalité och är prisvärda. De senaste åren har de hoppat över grossister i olika länder och säljer i stället haspelrullar och andra produkter direkt till fiskebutiker. Dessutom erbjuder vi riktigt grymma priser! Det finns många olika varianter på fiskerullar som vi använder och säljer.


Daiwa Saltist 30H. Här snackar vi en rulle med kvalité rakt igenom! Rullen är även utrustad med ett digitalt räkneverk som räknar i meter vilket gör att du alltid kan lägga dig på precis det djup du vill fiska på (räknar åt båda hållen). Inte nog med det har denna rullen. Handla redan idag och betala om dagar med klarna.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...