måndag 24 juni 2019

Kabel jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Rätt typ av kabel till ditt projekt – hos oss hittar du olika typer av kablar för olika ändamål.


Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Till elinstallation vid nybyggnation och renovering finns starkströmskabel, kulokabel och installationskabel av typ EXQ, EKK, FQ m. Vi har även datakablar, högtalarkablar och bil- och båtkablar med egenskaper som är anpassade för respektive användningsområde. KABEL FLAT 2-LEDAD 25MX0. Lägg till i inköpslistan. På BAUHAUS hittar du installationskabel, lampslad högtalarkabel, antennkabel och armatursladd.


Vårt sortiment inkluderar EXQ LIGHT, ACEFLEX RV-K, EXLQ PLUS, SKK, SKX, TP90. Kabelkanalerna finns i olika utföranden och kan kompletteras med hörn och skarvar som gör installationen både snyggare och enklare. Med en golvkabelkanal lägger du både kablar och slangar över golvet utan risk för att de skadas eller att någon snubblar på dem.


Kabel jula

Praktiskt, snyggt och säkert i garaget, verkstaden eller på kontoret. Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Välj bland vårt sortiment av kontorstillbehör, kabelhantering och kabelkanaler för att slippa sladdhärvorna. Dina elektronikprylar och ditt rum kommer att bli lättare att använda och prydligare med gömda sladdar. Exepelvis kan en kadelhållare hjälpa dig att skapa ordning bland kablarna både bakom tv:n och under datorn.


Stort utbud av CAT och CAT kablar till bra pris. PVC-mantel, PVC-isolering. Kabel för fast förläggning inom- och utomhus, i rör eller kanal samt hängande i bärlina. I industrilokaler, källare och förråd i fuktiga och dammfria lokaler.


Kabel jula

Kablar för bildöverföring. Bildöverföringskablar för de vanligaste anslutningarna, DVI, HDMI och Scart. Mer om Bildkablar Allt inom Bild. Billiga kablar för TV och bild med hög kvalitet.


Välj HDMI- kabel , HDMI-adapter, HDMI-förlängning, antennkabel och mycket mer i vårt breda sortiment. Kabelskyddsrör används då elkablar leds under jord. Se till att täcka kabeln med skyddande sand innan jorden skyfflas tillbaka. Observera att förläggning av markrör för elinstallationer är behörighetskrävande.


Kabel jula

Använd en skarvmuff till kabelskyddsrör för att skarva ihop flera rördelar. Dragtråd ingår men skarvmuff ingår ej. Se alla relaterade produkter.


Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt nyhetsbrev! Köp Scart online på kjell. Amokabel EXLQ 5G- ett halogenfritt alternativ till EKLK och EKRK. Får förläggas i mark om kabeln förses med ett extra skydd mot mekanisk åverkan.


UV-skyddat ytterhölje. Får endast installeras av behörig installatör. Halogenfria och flamskyddade kablar är bättre för både hälsan och miljön. På BAUHAUS har vi allt du behöver för en lyckad installation, kanske behöver du en klassisk kabel för förläggning i rör eller en kabel som fungerar ombord på båten – vad du än söker kan vi garantera att du hittar det i vårt breda sortiment.


Kabeln kan fås som kapad läng dvs per meter eller i färdiga längder. Vid beställning av kapad kabel anger du antal meter i stället för styck. Klicka på bilden för produkten du är intresserad av och läs mer vad som gäller för just den kabeln. Gå igenom vilken typ av kabel just du behöver. Kanske är du ute efter en HDMI- kabel för att koppla samma tv och dator, eller en installationskabel när du är ute efter en kabel för fast förläggning.


Kabel jula

Här hittar du vad du behöver. Handla dina kablar online till ett bra pris hos oss på elbutik. Kabeln är avsedd för inomhusbruk, även i fuktiga miljöer, för anslutning av tyngre hushållsapparater t. RQQ (H05Z1Z1-F) är en run halogenfri, HFFR-isolerad och HFFR-mantlad anslutningskabel med runda, blanka och mångtrådiga kopparledare. Guldpläterad mm till 2x RCA- kabel Fr. Förgreningskabel för mm-kontakt Svart 3-polig ljudsplitter för.


En bra kabel gör din elinstallation enkel. Godkända kablar för starkström, svagström. En kabel av hög kvalite ger din installation en lång livslängd och hög driftsäkerhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...