torsdag 27 juni 2019

Laddningsbar tvätt

Laddningsbar tvätt

Portabel, laddningsbar tvätt för bil, båt m. Rymmer l vatten. Batteriet laddas via medföljande 2V-laddare. Kan även drivas via V-uttag.


Justerbart munstycke, m tryckslang, tvättborste, bärsele och duschmunstycke för växter och djur medföljer. Maxtryck bar, maxtemperatur °C. Denna uppladdningsbara V-tvätt kan drivas (samt laddas) via bilens V-uttag, har en stor vattentank på hela l och kan laddas med den medföljande 2V-laddaren - således är den optimalt anpassad att kunna tillgodose rengöringsbehov på alla möjliga och omöjliga platser. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Laddningsbar tvätt v Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Uppladdningsbar tvålpump med patenterad mynning som portionerar ut tvålen exakt och droppfritt. Vattentät och hygienisk!


Laddningsbar tvätt

Bekvämt – det är bara att ladda om och använda dem igen. Fotfilen är laddningsbar med USB-anslutning och adapter, dvs du behöver inte några batterier. Inbyggd LED-lampa så att du ser var du filar. Fotfilen fick getingar i Expressens test av elektriska fotfilar: En smidig och effektiv fotfil som snabbt blir en favorit.


Lumonite Compass R är en uppladdningsbar pannlampa med lång räckvidd och sitter bekvämt på huvudet. Fördelen med denna pannlampa är dess kompakta utseende och den har inga lösa delar som kan gå sönder eller slitas ut. Här hittar du handdammsugaren som är bäst i test och andra populära modeller - vi har jämfört flera modeller och valt ut de bästa. V-kabel för kontinuerlig användning genom cigarettändare. Ett fulladdat batteri räcker till hela tre tvättar – det är över liter portabel tvättkraft per laddning!


CCS Elektrisk Fotfil tar effektivt bort gammal hud och förhårdnader under fötterna. Filen har två olika grovlek: fin och grov. Rengör vart du än är! Promenader i naturen kan vara väldigt roliga men ibland kan de sluta smutsigt.


Kärchers portabla tvätt OC är den perfekta lösningen. Med dess litiumjonbatteri, avtagbara vattentank på fyra liter och anpassade tillbehör kan den skölja bort lera, smuts och sand från kängor och barnvagnar innan de hinner smutsa ned din bil och ditt hem. Därför är den perfekt.


Tvålpumpen är vattentät, droppfri och är enkel att ladda upp via USB. Sladdlösa elektriska sopborstar används där dammsugning inte behövs och traditionell sopning är svårt. Sopborstarna är perfekta för snabbrengöring av mattor, laminat eller klinkers. Hjälpmedel och tillbehör som följer med: Sprayflaska med mikrofiberduk, fönsterputsmedel och batteriladdare. Några utvalda resultat från testet.


En idealisk lösning för tvätt av bilen, båten eller husvagnen med tryckvatten. Resultat efter omarbetning: Svaga ränder. I stugan för bevattning eller rengöring.


Munstycke, meter intagsslang samt monteringsverktyg ingår. Samtliga delar förpackad i rejäl och skyddande väska. ArcLighter är uppladdningsbar och l addas i valfritt USB-uttag med den medföljande Micro USB-kabeln och är fulladdad på 1-timmar. För det återuppladdningsbara batteriets bästa, bör tändaren ej laddas längre än timmar.


Läs vårt test nu, så vet du vilka batterier som ger mest ström för pengarna! Det enkla sättet att hitta och köpa originalreservdelar till Bosch hushållsapparater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...