måndag 10 juni 2019

Salsakurs gävle

Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. När du går en salsakurs på Helens Dansskola får du lära dig kubansk salsa (salsa casino) som är en socialdans ifrån Cuba och linjär salsa. Gå en danskurs idag! Till våra pardanskurser kan man anmäla sig ensam , du behöver ej ha med sig danspartner!


Alla är varmt välkomna att delta i salsa, merengue, bachata, zouk och kizomba dansen på onsdagarna i Kulturhuset i Gävle (Hamiltongatan samma byggnad som fängelsemuseet). Den 30:e maj är sista dans tillfället för den här terminen. Det spelar ingen roll hur gammal man är, salsakurser finns för både barn och vuxna. Klicka på länkarna för att hitta din salsakurs : salsakurs i Stockholm salsakurs i Göteborg salsakurs i Malmö.


Dans är livsglädje och hälsa! Dansar du påverkar det dig positivt. Dansen minskar stressen, förbättrar minnet, ökar kreativiteten och livsenergin, minskar aggressioner, ger bättre rörlighet, ökar kroppsmedvetenheten, ökar inlärnings- och koncentrationsförmågan, dämpar ångest, kan lindra smärta och ökar förmågan att sätta ord på andras och egna känslor. På en danskurs får du chans att hitta din egen känsla och rytm tillsammans med andra.


Välj bland danskurser i tango, streetdance, salsa, balett och många fler - för både nybörjare och erfarna. Danskurser på Folkuniversitetet handlar om rytm och rörelse, koordination och känsla, energi och estetik. Både kroppen och själen fylls av glädje när du dansar. Kurser och evenemang för alla intressen, åldrar och årstider. Här kan du botanisera och hitta kursen som passar dig.


Eller kanske en föreläsning eller ett evenemang? Varje kurs innefattar tillfällen á minuter. Tropical animation 16. Buss anländer till Gävle BOKA DIN PLATS IDAG - KLICKA.


Salsakurs för nybörjare. Denna salsakurs fokuserar på den Kubanska stilen samtidigt som den också ger grunden till olika stilar. Kom med och ta dina första steg in i salsavärlden med Lina Isidorsson och Samuel Maza från Club Bailamore. Uppvisningen är fördelad på tre föreställningar. Hitta en Latinamerikansk dans nära dig och gör ett intresse till en hobby.


Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Hoppas att ni alla haft ett trevlig nyårsfirande med mycket dans och glädje. Gävle , förklarar styrelsemedlem Jasmina Bisevac. Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund. Vi är politiskt och religiöst obunda och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar, kulturevenemang, scener, replokaler och mycket mer.


Hos oss hittar du kunskap om djur, natur, miljö, kultur och musik. Lista över friskvårdsaktiviteter och träningsformer som arbetsgivaren kan erbjuda skattefritt. Den som gillar teknisk fotboll och kan dansa salsa har fått en ny klubb.


Men Gävle Latino FK är. Sommaren (tror det var) 19var vi på en prova på salsa i Gävle och fastnade direkt! Ikväll ska jag på salsakurs ! Jag och en väninna har anmält oss till en nybörjarkurs i gävle ! Ska bli så spännande, det blir nog ett och annat gott skratt om inte annat! Tur att man kan bjuda på sig själv.


Kontakta oss om du har ett arrangemang du vill tipsa klubben om! Uppge medlemskap vid beställning. Söndag september har du möjlighet att avsluta sommaren på bästa sätt med familj och vänner.


Lär dig ett nytt ämne! Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...