torsdag 18 juli 2019

Ebeco värmekabel

Ebeco värmekabel

Lågt pris på paketlösningar. Handla enkelt hos Golvvärmebutiken! Ställ dina frågor om golvvärme här. Här finns det massor att läsa om. Handdukstorkare och fläktar.


Se vårt utbud på nätet. Se hela vårt utbud här. Elektrisk golvvärme med värmekabel. Byggshop erbjuder brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser. Se urval av Värmekablar!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Våra kablar har många användningsområden men de används ofta till frostskydd samt varmhållning av rör, tankar, tågräls och mycket annat. Beroende på anläggningens utformning, processtemperatur och behov görs ett val mellan olika kablar med ändamålsenliga egenskaper. I sortimentet finns parallellresistiva kablar med konstant effekt och självbegränsande egenskaper samt serieresistiva kablar med mineralisolering eller teflonisolering.


De serieresistiva kablarna tål högre temperaturer och ger alltid samma effekt. De självreglerande kablarnas effekt ändrar sig efter omgivningens temperatur och kan kapas på plats, medan den serieresistiva kabeln kan fås i längre längder och måttbeställs. Värmekabeln kompenserar för förluster ut genom isoleringen.


Det kan röra sig om att hålla en temperaturer på några få grader upp till att bibehålla temperaturer på flera hundra grader. Vid krav på uppvärmning i industriella processer är effektbehovet större, vilket gör att uppvärmningstiden är av stor vikt. Vi gör det tryggt och enkelt för dig genom stå för design av kompletta anläggningar.


Ebeco värmekabel

Beroende på objekttyp, storlek och värmebehov tar vi fram den värmekabellösning som passar förutsättningarna bäst. Självklart kompletterar vi med tillbehör för montering och automatikskåp med en passande styrning. Vid utvändig förläggning på mm plast- eller metallrör med mm isolering, -°C. Genom att förlägga kabeln dubbelt eller i spiral kan effekten höjas ytterligare.


Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får man alltid en jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. Tack vare att värmekabeln är självreglerande kan den inte överhettas. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Inte ens om den korsläggs för perfekt passning till röret. Den är parallellresistiv, vilket betyder att den självreglerande värmekabeln består av två parallella ledare gjutna i ett halvledarmaterial som anpassar sin effekt efter omgivningstemperaturen. Frostvakt är designad för kallvattenrör.


Ebeco värmekabel

Vid längre kablar och invändig förläggning rekommenderas alltid styrning med termostat. Om effektbehovet är större kan röret isoleras. Vid invändig förläggning används Kompletteringssats F-10. Max anslutningslängd för invändigt montage är m. Finns i färdiga längder från 2-1m.


Kabeln säljs även som metervara. Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Modern golvvärme för alla rum och golv.


Vi kan det mesta om energieffektiv elektrisk golvvärme. Varmt välkommen till oss! Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Sveriges kunnigaste golvvärmebutik!


Ebeco MI-värmekabel från Ebeco AB. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Delbetala i upp till månader.


Den lämpar sig därför utmärkt för ingjutning i betong och är utvecklad för att klara de hårdaste krav på golvvärme. Systemet påskyndar betonghärdning och möjliggör snabbare formrivning. Denna kabel lämpar sig därför utmärkt för ingjutning i betong och är utvecklad för att klara de hårdaste krav på golvvärme.


Den förlänger användningssäsongen för uterummet, där den kan både gjutas och spacklas in i golvet. Skriv ett första omdöme. Få tillgång till mer! MI-är en serieresistiv, mineralisolera kopparmantlad värmekabel för snösmältning, kan förläggas direkt i asfalt. Vi har arbetat med värme sedan slutet av sjuttiotalet och har genom åren format marknaden för värmekabel genom en rad innovationer.


Idag erbjuder vi ett av marknadens bredaste sortiment. Köp tilll marknadens bästa pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...