onsdag 31 juli 2019

Ekolod batteriet

Fri frakt och leverans nästa dag. Vid beställninng innan kl 17. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Dom flesta ekolod drar sällan mer än 1A från ett 12-volts batteri. Vissa drar mindre, medans andra med t.

Som ett exempel kan vi säga att ett ekolod drar ampere från ett 12-volts batteri. Har inte ekolodet någon kontakt till sin strömsladd? Efter batterifrånskiljaren går plus till ekolodet. Passar till alla tillverkares ekolod.


Paketet innehåller: Ah AGM batteri, batteribox med svivelplatta med förborrade hål för alla tillverkares monteringsmönster, laddkabel med snabbanslutning, monteringsskena och givarhållare till alla stora tillverkares givare. Skall montera ett nytt ekolod och behöver lite hjälp med batterival. Jag har inget batteri i båten, motorn är manuell start, så jag behöver skaffa ett.


Vilket är det bästa att köpa?

Räcker det med ett mindre 12v batteri eller måste jag köpa ett riktigt fritidsbatteri för att kla. Vi har även de tillbehör som behövs för att installera och använda ditt nya ekolod , så som skyd givarhållare och batterier. Ett ekolod som drar 0. Detta ger att du måste ha ett batteri på över 0. Ah (Amperetimmar), ta gärna med en del marginal för att inte riskera att helt tömma batteriet vid användning. A så borde gå fint de flesta turer med ett av de mindre alternativen på mc- batteri.


Har köpt mig ett mindre Gel batterie igår men hur och vad använder ni för kontakter til batteriet om man nu vill ta loss batteriet enkelt o smidigt utan att behöva skruva av nån kabelsko från polerna varje gång? Vi har all form av elektronik som behövs till ditt fiske. Brett sortiment av olika batterier.


Delbetala i upp till månader. Ekolod och plotters samt alla tillbehör. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Marinbatterier och tillbehör. Startar automatiskt i vattnet och stänger av sig ovanför vattnet för att spara på batteriet.


Batterier till båt. Alla Deeper- ekolod är testade med en kg nylonlina och kg flätlina. Vi har varumärke som Humminbir Lowrance, Garmin m.

Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Söker du batteriet? Jag behöver ett batteri samt laddare till mitt ekolod. Jag kan INGET om detta men blev rekommenderad att biltema har billiga batterier.


Vid full laddning ger batteriet dig upp till timmars fiske. Gott om tid att fånga en och annan baddare! Har du med dig en powerbank eller liknande kan du ladda ekolodet medans du är ute på sjön eller havet – oerhört smidigt, tycker vi. Klicka in i vår webbutik för att hitta det som passar just dig.


Självklart fiskar vi från isen med hjälp av ekolod och har här tagit fram lite ekolod som vi vet fungerar i olika prisklasser. Den vanligast förekommande typen av batteri lagrar energin elektrokemiskt ( galvaniska celler ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...