tisdag 23 juli 2019

Första pekskärmsmobilen

På onsdagen visade kanadensiska Rim upp sin första Blackberry-mobil med pekskärm. På torsdag kväll klockan har Nokia sin officiellla premiärvisning av sin första pekskärmsmobil. Sony tar formellt över ägandet under första kvartalet.


Den nya tekniska plattformen och modellserien heter Xperia NXT, där NXT står för next generation. Det är den första Symbian-baserade pekskärmsmobilen från Samsung. Den har en kamera som klarar åtta megapixlar, gigabytes internt minne och upp till gigabytes externt minne.


Det behöver dock inte innebära att de första mobilerna med pekskärm från Nokia kommer att ha samma upplösning. Här är Samsungs första Android-mobil. Nu visar Samsung upp sin första Androidmobil. Prestandamässigt placerar den sig klart före de båda andra Androidtelefonerna som kommit ut på marknaden. Neonodes system grundade sig på en mer robust infraröd optisk teknik i stället för den dyra kapacitiva tekniken.


Apple hade dock större resurser för marknadsföring och kom bättre ut. SAMSUNG med första vatten- och dammtäta mobilen. Omnia HD första pekskärmsmobilen med video in- och avspelning i hdformat. Systemet tillät automatisk uppringning till och från mobiltelefoner.


Trög pekskärm Skärmen är ganska trög vid pekning med fingrarna och har vibrationsåterkoppling som emellertid inte känns i skärmen utan som ett distinkt skak i den hand du håller telefonen i. Pekskärmsmobilen är dock den som kan vara ett hjälpmedel för flest. Pekskärmsgränssnitt kan anpassas på ett helt nytt sätt till användarens behov. För en del användare är ävende stora knapparna på telefonen i mitten för små, men i en mobil med Windows Mobile kan man anpassa gränssnittet med relativt enkla medel så att en kontakt fyller hela skärmen. Första pekskärmsmobilen för mig, så ni kan ju själva lista ut vad kvällen spenderats med.


Så inget fotbad idag heller ;) Helt fantastisk telefon, men jag fattar ju INGENTING. Nu börjar Nokia sälja mobiltelefonen X- den nya pekskärmsmobilen. Blackberry har under söndagskvällen offentliggjort nya pekskärmsmobilen Blackberry Motion.


Alla med traditionella knappar. Den tunna pekskärmsmobilen verkade gigantiskt bred. Sony Ericssons första windowsmobil. Gick den ens att hålla? Och sen vande vi oss snabbt vid ännu större modeller.


HM-taket i stan. Middag hemma hos Peter, därefter sprang vi ner till Bon jag och Marcus gjorde årets första stora vurpa, men klarade oss rätt bra. Vi kom snabbt upp på benen igen. Några dagar senare fyllde jag år och köpte en ny soffa. Soffan åkte sedan jag och Marcus för att hämta.


Blue Earth börjar nu att säljas. Miljömedvetna svenskar kan därmed bli först i världen med att köpa Samsungs mest miljöanpassade mobiltelefon. En elegant, social mobil, fylld med de människor du tycker om. Färgglad elegans Den eleganta Xperia miro med den senaste Android-plattformen, Ice Cream Sandwich, finns i fyra snygga och iögonfallande färger. Wave är en av Samsungs första smarta pekskärmsmobiler med operativsystem Bada 2. Bli först med att recensera!


Första pekskärmsmobilen

Anslut enkelt pekskärmsmobilen med Android till TV:n via DLNA. Apple Watch var knappast den första smarta klockan på marknaden, men det är i dag den absolut mest populära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...