tisdag 30 juli 2019

Laddbara värmesulor

Beställ Varma sulor hos Minfot. Ta hand om dina skor. Rengör, vårda och skydda. Köp värmesulor här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Nordens största skidbutik på nätet. Allt inom längdskidor, rullskidor m. Fri frakt över 5kr, snabba leveranser och en unik nöjd-kund-garanti. Uppgradera skorna inför kyliga dagar med laddbara värmesulor som värmer foten. Har två värmelägen och håller värmen i upp till timmar.


Bucken Värmesulor - Framtagna till dig som vill slippa kalla fötter. Våra elsulor är bland de varmaste och med högst batterikapacitet i världen. Med laddbara värmesulor har du alltid fotvärmen med dig. Och det mjuka EVA-materialet gör den långa promenaden kort – även i bitande kyla. Sulornas kolfiber skapar mycket värme av lite el.


Resultatet blir en batteritid som håller för ett skidlopp i bitande köld eller åtta timmars utomhustid om det bara är iskallt. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Och med dessa värmesulor ser du till att dina fötter har det precis sådär lagom varmt – med den medföljande fjärrkontrollen kan du nämligen både höja och sänka värmen. Värmesulorna är perfekta för dig som utför vintersporter, friluftsvandrar eller har ett yrke där du vistas utomhus och i kalla miljöer.


Unika trådlösa värmesulor med över timmar värme per laddning. Värmeelement i främre delen av foten, aldrig mer kalla tår = varma fötter! Stelfrusna fötter kan förstöra en efterlängtad skiddag, eller få den mest hängivna hockeyföräldern att tappa stinget på läktaren. Som lösning på problemet finns ett växande utbud av värmande sulor. Therma CELL, batteridrivna värmesulor.


Laddbara värmesulor

Leverantör: Acreto. Instruktioner: Bra svenska instruktioner utan krångel. Handhavande: Enkla att använda.


Då batterierna är inbyggda i sulan finns det inga kablar som stör vid användandet. Reglagen är tydliga och laddningen sker via en kabel direkt till sulan. Gratis att använda! Det mjuka EVA-materialet gör det behagligt att gå långt och efteråt kan du enkelt handtvätta sulorna – tack vare det vattentäta höljet. Sulorna drivs av två laddbara litiumbatterier, som enkelt fästs med muddar kring fotleden.


Med uppladdningsbara värmesulor har du åtta timmars fotvärme med dig ut i kylan. Med bekväma muddar bär du lätt med dig de laddbara litiumbatterierna och kan röra dig betydligt friare än vad vädret tillåter. Klipps till önskad storlek och kopplas till batterier som fästs runt benen eller i skorna. Sen fyra valfri laddbara batterier enligt nedanstående beräkning. Har tittat på Hotronic värmeelement som jag tycker verkar lovande.


Priset för ett komplett paket med sulor, batterier och laddare avskräcker dock. Funderar på om det går att använda t. Laddbara värmesulor Värmesulor som klipps till önskad storlek och värmer foten. Fingervantar för touchskärm.


Laddbara värmesulor

Tunna fingervantar som fungerar på touchskärm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...