torsdag 25 juli 2019

Penn havsfiskerulle

Entdecke deinen eigenen Style. Fashion-Influencern. Ausdrucken oder per Mail versenden. Vorteile für Mitglieder.


Dess tåliga konstruktion och kraftfulla drev gör den till en rulle som håller dag efter dag, år efter år ute på havet.

Köp PENN Fathom Lever Drag 2-Speed havsfiskerulle hos Fiskejournalen. Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online. Köp PENN Special Senator 113Hhavsfiskerulle högervevad hos Fiskejournalen. Generellt brukar man behöva lite rejälare doningar när man sysslar med havsfiske.


Vanligt är nämligen att man fiskar betydligt djupare och med tyngre beten än vid insjöfiske. Fiskar man efter storfångsten behöver man dessutom en rulle som kan hantera en stark och lite tjockare lina utan problem. Med det sagt finns det även rullar som lämpar sig för lite lättare havsfiske i. När det kommer till tillverkare av havsfiskerullar finns det några spelare som står ut från mängden.

Väljer du en rulle från någon av de ovan nämnda så kan du lita på att du får rulle för pengarna och att du ger dig ut på havet med ett redskap som håller. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Välj havsfiskerulle bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl. Penn Fathom Lever Drag 2. Rejält handtag och stabil konstruktion.


KVM Besök vår stora butik i Stockholm (T-bana Hornstull). Stativ och gavlar i metall Maskinbearbetat bronshuvuddrev med härdad rostfri pinjong Patenterat Versa-Drag. Vår mest sålda havsfiske havsfiskerulle ! En havsfiskerulle är egentligen en rulle med extra allt, det krävs en rigid design och materialval utöver det vanliga för att få fram en rulle som klarar de hårda miljöer som dessa brukas i. Säljs även i ett s. Detta är rullen för dig som diggar att fighta stora Torskar, Sejar och Hälleflundror. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti.


Amerikanska fiskerullar som är kända för sin robusthet. Abu Garcia och Berkley. Ram i lättviktsgrafit, sidostycken i aluminium och det beprövade och driftsäkra slirbromssystemet HT-10 som ger mjuk bromsverkan även under hård press.


Huset är byggt helt i rostfritt stål och är riktigt vridstyvt.

Rullen är även utrustad men väldigt. En riktig sportfiskebutik med snabba leveranser och kunnig personal – Vi kan sportfiske! Grov hälleflundra, torsk, dorado, tuna el.


Squall 20LC är en havsfiskerulle med linförare och räkneverk. Versa Drag-broms­system och en väldimensionerad IAR-funktion på en hårdför grundkonstruktion borgar för trygghet när tunga fiskar ska pumpas upp. Har allt man kan önska sig av en rulle till fisket i Nordnorge! Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, samt lang levetid.


Kommer med kraftig knarr-funksjon. Ramme og gavler i aluminium Hoveddrev og pinjon I rustfritt stål Quick Shift 2-speed system Fem rustfrie. Här hittar du Havsrullar från alla kända leverantörer. Ring gärna Tajtlajn om det är något du saknar.


Med Fathom Fathom Lever Drag speed är du rustad för de kaxigaste och hårdaste äventyren i fiskets tecken. Här pratar vi metall och rostfri kompromisslöshet, En skönhet med styrka och hållbarhet! Sök bland hundratusentals objekt:.


Havsfiskerulle , Havsfiskerulle Cabelas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...